EXCLUSIV | Mutu e in spatele formei bune a lui Dennis Man! Ce a declarat impresarul fotbalistului: "Asta i-a dat incredere, a inflorit!"

Dennis Man trece printr-o forma foarte buna atat la echipa U21 a Romaniei, cat si la FCSB.

Dennis Man este unul dintre cei mai laudati fotbalisti de la FCSB. Atacantul este golgeterul campionatului cu sapte reusite, alaturi de colegul sau de echipa Florin Tanase. Anamaria Prodan este de parere ca increderea pe care Adrian Mutu i-a acordat-o fotbalistului a contat foarte mult in ultima perioada. Mutu ar fi declarat cu putin timp in urma faptul ca Dennis Man este urmasul sau, iar aceste cuvinte l-au motivat pe atacant. 

"Eu am fost mereu un manager realist, nu mi-am laudat jucatorii daca nu a fost cazul. Dennis Man este cel mai bun jucator pe care il are Romania, e singurul care merita un pret de 15 milioane sau poate chiar mai mult. Suntem romani si trebuie sa ne limitam la o anumita suma, din pacate."

"Eu cred ca toata presiunea care s-a facut in jurul lui Dennis il va ajuta sa ajunga la echipa nationala mare. El a trebuit sa ramana sa ajute nationala Romaniei U21. Dennis are o legatura speciala cu Mutu, mai ales de cand acesta a spus ca va fi urmasul lui. A fost motivat de acest lucru, iar legatura pe care ei o au este una aparte."

"Daca Dennis va face pasul la nationala mare, asta va tine de Mirel Radoi, insa Mutu are mai multa nevoie de el. De cand Mutu i-a dat incredere, acesta e de neoprit, a inflorit. In viziunea mea sau a romanilor, Dennis e cel mai bun jucator din tara", a declarat Anamaria Prodan pentru Pro X. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Pragul de un milion de persoane vaccinate împotriva Covid-19 în România va fi atins astăzi
BRAT

Modifică setările cookies