EXCLUSIV | Investitor surpriza la Dinamo! A fost implicat in cumpararea lui Man City din 2008, acum a facut o oferta pentru Panathinaikos si e interesat de Dinamo!

EXCLUSIV | Investitor surpriza la Dinamo! A fost implicat in cumpararea lui Man City din 2008, acum a facut o oferta pentru Panathinaikos si e interesat de Dinamo!

Oferta oficiala pentru cei de la Panathinaikos este de ... 1 euro!

Ionut Negoita este hotarat sa cedeze Dinamo intr-o perioada cat mai scurta de timp si, din informatiile www.sport.ro si Pro TV, acesta ar fi Pairoj Piempongsant! Omul de afaceri din Thailanda a creat Ban Chang Group, o companie de investitii si imobiliare ce a dezvoltat proiecte rezidentiale, industriale in Thailanda.

Pairoj a fost vice-presedinte ale Federatiei din Thailanda in 1990 si a fost implicat in cumpararea lui Manchester City din 2008, fiind omul de legatura.

Ulterior, el a cumparat Apollon Limassol si Mouscron si este interesat de alte 2 cluburi. In primul rand, Panathinaikos, cea pentru care a facut o oferta de doar 1 euro! Motivul? Panathinaikos este in pericol de a fi retrogradata din cauza datoriilor iar Piempongsant pregateste o crestere a capitalului cu 13 milioane de euro, 7.5 milioane de euro pentru centrul de antrenament, platirea datoriilor vechi si un buget de 20 de milioane de euro pentru sezonul viitor! Raspunsul la oferta va veni pana la sfarsitul saptamanii.

Dupa ce se vor finaliza negocierile cu Panathinaikos, Piempongsant este interesat si de Dinamo, club pe care vrea sa-l preia in urmatoarele saptamani! Thailandezul este un bun prieten al unuia dintre cei mai controversati super-agenti din fotbal, Pini Zahavi.





FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultima zi în care masca de protecție este obligatorie în exterior. Cum a arătat vineri centrul vechi din Capitală
BRAT
Modifică setările cookies