Eugen Neagoe acuză că arbitrajul a afectat jocul echipei sale: „Nu se mai putea juca nimic!”

Eugen Neagoe fc voluntari Universitatea Craiova Superliga Eugen Neagoe
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2023, 21:16
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2023, 21:19

Universitatea Craiova a capitulat, scor 1-0 (0-0), pe stadionul lui FC Voluntari, în etapa cu numărul 27 din sezonul regulat al Superligii.

La finalul partidei, Eugen Neagoe, antrenorul oltenilor, a susținut că echipa sa a controlat meciul și a arătat cu degetul către centralul partei, care nu i-a sancționat pe ilfoveni pentru tragerile de timp repetate.

„A fost un joc pe care l-am controlat. Cei de la Voluntari au intrat de două ori în careu și ne-au dat gol. În rest, a fost o partidă controlată de noi de la un capăt la altul, dar nu ne-am creat foarte multe ocazii, nu am fost pregătiți și nu am reacționat să băgăm mingea în poartă. Cei de la Voluntari au ajuns de două ori în careu și au dat gol. Au fost aproape să mai dea un gol în prima repriză, la primul corner.

Neagoe, atac la Horațiu Feșnic

După ce au dat gol, nu s-a mai jucat fotbal. Au stat numai pe jos. Nu sunt cei de la FC Voluntari de vină, ci domnul arbitru. Nu i-a avertizat, nu le-a atras atenția. Nu se mai putea juca nimic. Este vina noastră, nu aș știut să gestionăm corect primele minute din repriza a doua. E păcat, am trecut pe lângă un meci în care ne-am pus mari speranțe. Nu trebuia să pierdem sub nicio formă, dar ăsta este fotbalul.

Din greșeli se înscriu goluri sau din execuții formidabile. Am forțat cu trei jucători ofensivi, dar nu am avut luciditate, absolut nicio inspirație.

Sunt foarte dezamăgit. Trebuie să ne odihnim. Miercuri ne așteaptă un meci importat și trebuie să câștigăm. Mă gândesc doar la următorul joc. Trebuie să continuăm cu FC Argeș. Am fost dezamăgit de rezultat. Nu am fost supărat pe un jucător anume.

Revenirea lui Baiaram este cel mai mare câștig din această seară”, a spus Eugen Neagoe la finalul partidei cu FC Voluntari.

FC Voluntari venea după şapte etape consecutive fără victorie, două egaluri şi cinci eşecuri, aceasta fiind prima victorie din 2023. Universitatea are un egal şi trei înfrângeri în ultimele patru deplasări.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!