"Este adevarat, avem acest avantaj! I-am mai batut, ii putem bate si acum!" Anuntul facut inainte de meciul de vineri, Voluntari - Steaua

Directorul sportiv al celor de la FC Voluntari, George Galamaz, a confirmat faptul ca stalpii de nocturna de pe arena "Anghel Iordanescu" sunt mai scurti.

George Galamaz a dezvaluit ca toate biletele scoase la vanzare pentru partida dintre Voluntari si Steaua de vineri seara, ora 20.45, au fost vandute.

"Este adevarat ca stalpii de la nocturna noastra sunt ceva mai scurti decat in mod normal, dar asta pentru ca am fost obligati. Este un mic avantaj pentru noi acest lucru. Meciul cu Steaua se va juca cu casa inchisa.

Plecam cu sansa a 2-a, dar avem un mic avantaj dupa cum spuneam. Daca muncim si suntem seriosi putem sa scoatem ceva. I-am mai batut si inainte si cred ca putem sa-i batem si acum. Nu ne gandim la playoff, ne gandim doar sa fie mai bine ca sezonul trecut.

Lotul Stelei este foarte bun, jucatorii care vor intra vor fi la acelasi nivel cu titularii. Cu atat cei care vor intra pe teren vor fi mai motivati sa ramana titulari asa ca nu este un avantaj. Steaua are 2 echipe. Speram ca Denis Alibec sa nu isi revina tocmai cu noi" a spus Galamaz la Pro X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vremea devine caniculară în toată țara și va fi depășit pragul critic. Zonele unde vor fi 38 de grade
BRAT
Modifică setările cookies