Joi 12 Octombrie 2017, 11:29

"Este adevarat, avem acest avantaj! I-am mai batut, ii putem bate si acum!" Anuntul facut inainte de meciul de vineri, Voluntari - Steaua

Directorul sportiv al celor de la FC Voluntari, George Galamaz, a confirmat faptul ca stalpii de nocturna de pe arena "Anghel Iordanescu" sunt mai scurti.

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

George Galamaz a dezvaluit ca toate biletele scoase la vanzare pentru partida dintre Voluntari si Steaua de vineri seara, ora 20.45, au fost vandute.

"Este adevarat ca stalpii de la nocturna noastra sunt ceva mai scurti decat in mod normal, dar asta pentru ca am fost obligati. Este un mic avantaj pentru noi acest lucru. Meciul cu Steaua se va juca cu casa inchisa.

Plecam cu sansa a 2-a, dar avem un mic avantaj dupa cum spuneam. Daca muncim si suntem seriosi putem sa scoatem ceva. I-am mai batut si inainte si cred ca putem sa-i batem si acum. Nu ne gandim la playoff, ne gandim doar sa fie mai bine ca sezonul trecut.

Lotul Stelei este foarte bun, jucatorii care vor intra vor fi la acelasi nivel cu titularii. Cu atat cei care vor intra pe teren vor fi mai motivati sa ramana titulari asa ca nu este un avantaj. Steaua are 2 echipe. Speram ca Denis Alibec sa nu isi revina tocmai cu noi" a spus Galamaz la Pro X.Dragnea: Nu este exclus să declanșăm procedura de suspendare a lui Klaus Iohannis