"Erau fermecati de el, i-au oferit un salariu imens" Oferta FABULOASA refuzata de Reghe cand era antrenorul lui Al Hilal

Autor: Sport.ro
Marti 17 Februarie 2015, 19:35

	"Erau fermecati de el, i-au oferit un salariu imens" Oferta FABULOASA refuzata de Reghe cand era antrenorul lui Al Hilal

Reghecampf putea sa accepte o oferta ce i-ar fi adus un salariu de peste 3 milioane de euro pe an insa a decis sa ii fie loial printului care l-a adus la Al Hilal.

Akram Mustafa, impresarul care l-a dus pe Reghe la Al Hilal, a povestit exclusiv pentru www.sport.ro ce s-a intamplat cu Reghecampf in Arabia Saudita. Acesta spune ca antrenorul roman a fost "lucrat" din interior de 2 jucatori care il sustineau pe fostul antrenor.

"Sa va spun de ce nu s-a impus Reghe. Antrenorul care a fost inainte a fost o glorie de-a lor, el e un om cu caracter mai dificil, l-au dat afara cei de la Al Hilal si a vrut sa-i faca rau lui Reghe. Avea vreo 2 jucatori rebeli si a apelat la ei. Cand s-a dus Reghe a vrut sa-i dea afara, dar ei erau tinuti in brate de printi si de oamenii din club, el a avut dificultati cu cei din club, daca aveau rabdare cu el facea treaba.", spune Akram.

Acesta a dezvaluit ca Reghe nu va avea probleme in a-si primi clauza de reziliere a contractului, de 1 milion de euro: "Nu cred ca va avea probleme, e un contract ei vor plati, respecta contractul, nu o sa aiba probleme cu asta. Laurentiu e un antrenor bun, daca aveau rabdare cu el... au gresit cei de la Al Hilal, trebuia sa-i dea sansa.", spune Akram.

Acesta a dorit sa comenteze si situatia aparuta legata de intermedierea transferului lui Reghecampf, prin care Abdul Rahman bin Khnain ii cere bani Anamariei Prodan pentru intermedierea transferului: "Prima data am luat si un mandat de la Anamaria, pe numele unui prieten de-al meu din Arabia care cere bani acum, dar el nu are niciun drept.".

Aventura lui Reghecampf la arabi putea avea insa alta traiectorie. Acesta a fost ofertat de Al Ain dupa ce i-a batut in meciul direct cu 3-0 insa antrenorul roman a refuzat oferta: "M-au sunat de la Al Ain si l-au vrut pe Reghecampf dar el a refuzat, a zis ca are contract si ca il respecta pe print. Dupa ce i-a batut pe Al Ain ei au fost interesati de el, dar avea contract pe 2 ani de zile si era greu sa plece, dar ii ofereau mult mai multi bani fata de cele 2,5 milioane de la Al Hilal.", a completat Akram.
 

Studiu: Tulpina sud-africană de Covid-19 poate anula protecţia vaccinului Pfizer
BRAT
Modifică setările cookies