Dumitru Dragomir costin amzar Dinamo Superliga Dumitru Dragomir

El e noul ”pariu” al lui Dumitru Dragomir: ”Îi prevăd o carieră frumoasă”

Dinamo a pierdut primele două meciuri din acest sezon, cu Universitatea Craiova (0-2) și FCSB (1-2).

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iulie 2023, 19:16
Data actualizarii: Luni 24 Iulie 2023, 19:16

În ciuda rezultatelor, în lotul lui Ovidiu Burcă au fost jucători care au reușit să-i impresioneze pe cei mai importanți oameni de fotbal. 

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Costin Amzăr (20 de ani), fundașul stânga din lotul ”câinilor”. Dragomir spune că Dinamo ar mai avea nevoie de întăriri pentru a face față în Superligă.

Dumitru Dragomir: ”Îi prevăd o carieră foarte frumoasă lui Amzăr”

“Trebuie felicitat Burcă. Aţi văzut şi cum vine îmbrăcat, e de o eleganţă rară. Şi face echipa asta să alerge şi are câţiva puşti care pot să ajungă fotbalişti. De exemplu, îi prevăd o carieră foarte frumoasă fundaşului stânga, lui Amzăr. 

Dacă avea 10 centimetri mai mult în înălţime, era chiar de viitor mare. Are capacitate mare de efort. Echipa este subţire şi convingerea mea este că în cele două jocuri a dat totul. Mi-e frică să nu capoteze şi etapa asta.

Să ştii că trei meciuri cu încărcătură maximă emoţională te fac varză. Mă tem că s-au mobilizat foarte tare şi au dat totul la nişte jocuri în care n-au avut nicio şansă”, a spus Dragomir, la Fanatik.

Costin Amzăr a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Dinamo în sezonul precedent, când echipa a reușit să revină în Superligă, după un singur an petrecut în Liga 2.

Fundașul stânga de 1,70 a fost titular în majoritatea partidelor în echipa lui Ovidiu Burcă și a reușit, de cele mai multe ori, să impresioneze.

Cu 5 selecții la naționalele de juniori ale României, Amzăr mai are contract cu Dinamo până în 2027, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!