El e inlocuitorul lui Pintilii! Steaua apeleaza la "Academia" Targu Jiu pentru un nou mijlocas central! Transfer de 500.000 euro!

Costel Galca ii cauta inlocuitor lui Mihai Pintilii, jucator care va pleca in scurt timp la Al Hilal. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Iunie 2014, 14:03
Data actualizarii: Miercuri 04 Iunie 2014, 21:37

Reghe merge in Arabia Saudita alaturi de doi jucatori de la Steaua, Mihai Pintilii si polonezul Lucasz Szukala. Capitanul Pintilii a fost primul pe lista, mijlocas de 29 de ani aflat in fata primei experiente in strainatate.

Costel Galca a anuntat inca de la conferinta de prezentare ca inlocuirea lui Pintilii e prima prioritate de pe lista sa. "E un jucator valoros, dar trebuie sa ii gasim inlocuitor in acest moment", a spus noul antrenor al Stelei. La Al Hilal, Pintilii va castiga 800.000 de dolari pe sezon si un contract pe trei ani plus prime de obiectiv.


VINE ANTON DE LA PANDURII!

Steaua s-a miscat repede si a gasit solutia pentru plecarea lui Pintilii. Paul Anton, mijlocas central de la Pandurii, e aproape de mutarea in Ghencea.

Anton a impresionat in sezonul trecut si s-a aflat aproape de Steaua si iarna trecuta, dupa plecarea lui Bourceanu la Trabzonspor. Cei de la Pandurii nu au vrut sa-l cedeze in iarna, dar acum sunt dispusi sa negocieze. Potrivit Fanatik, Becali ofera 500.000 de euro pentru Anton, suma acceptata de cei de la Pandurii, care vor insa si 30% dintr-un eventual transfer in strainatate.

Steaua a luat o parte din cel mai importanti jucatori din ultimii ani de la Pandurii, iar relatia dintre cele doua cluburi este excelenta.

Cei de la Pandurii vor primi 20% din transferul de 1,5 milioane de euro al lui Pintilii la Al Hilal.

Anton are 23 de ani, e din Bistrita si a jucat 40 de meciuri pentru Pandurii in sezonul precedent. 1,9 milioane de euro este cota jucatorului pe transfermarkt.de. 

Modifică setările cookies