Liga 1

Ei sunt durii din Liga 1! Topul fotbaliștilor care au primit cele mai multe cartonașe în acest sezon

Cu un CFR Cluj în formă, în acest sezon din Liga 1 ne-a lipsit până acum suspansul, însă nu ne-a lipsit și spectacolul.

Kadi Bulgakov
Data publicarii: Sambata 01 Ianuarie 2022, 12:45
Data actualizarii: Sambata 01 Ianuarie 2022, 12:45

La fel cum nu ne-au lipsit nici momentele tensionate, care s-au sfârșit de cele mai multe ori cu cartonașe galbene sau chiar roșii.

Deloc surprinzător, primul loc în acest clasament este ocupat de un jucător al Rapidului, echipă despre care s-a spus în mai multe rânduri, în acest sezon, că practică un fotbal dur.

Claudiu Belu (Rapid), Bautista Cascini (Clinceni) și Amir Bilali (Clinceni) sunt fotbaliștii cei mai sancționați cu „galben” de către arbitri. Nu mai puțin de opt cartonașe galbene au primit de fiecare.

Clasamentul este completat de Risto Radunovic (FCSB), Cristian Săpunaru (Rapid), Deian Sorescu (Dinamo), Alexandru Răuță (Dinamo), Jeremy Huyghebaert (FCU Craiova), Francisco Junior (Gaz Metan), Gabriel Tamaș (Voluntari) și Junior Morais (Rapid), toți cu câte șapte cartonașe galbene.

Rapid, lider la caronașe roșii

În ceea ce privește cartonașele roșii, nu a existat niciun jucător care să se evidențieze la acest capitol, însă arbitrii din Liga 1 au arătat nu mai puțin de 33 de „roșii” până acum.

Sefer, Alami, Morais și Belu, fiecare cu câte un cartoșan roșu duc Rapidul pe primul loc în acest clasament.

Gaz Metan (patru cartonașe roșii), Chindia (patru cartonașe roșii) și Dinamo (trei cartonașe roșii) o urmează în clasament.

De la Dinamo, fotbaliștii sancționați cu „roșu” au fost Giafer, Filip și Dudea. De fiecare dată când au avut jucător eliminat, „câinii roșii” au pierdut partida.

Modifică setările cookies