Superliga

Efectul de bumerang al politicii aplicate de Becali pe piata transferurilor. Ce se intampla dupa ce a luat 6 straini si 2 romani

Steaua mai are doar cativa jucatori de nationala in lot, dupa ce Becali a transferat 6 straini si 2 romani: Alcenat, Carp (moldovean), Muniru, Tahar, Hamroun, Tade, Mihalcea si Tudorie.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Iulie 2015, 10:36
Data actualizarii: Vineri 24 Iulie 2015, 11:04

"Personal am apreciat ca Steaua s-a calificat, chiar daca s-a calificat chinuit. Sunt convis ca echipa va creste. Mirel Radoi a facut o treaba buna la pauza atunci cand a reusit sa ii motiveze din nou, sa ii remotiveze. Am incredere in el", a spus Anghel Iordanescu despre meciul Stelei cu Trencin, in care echipa campioana a reusit calificarea dupa un meci dezastruos, in care a luat bataie cu 3-2.

Iordanescu a criticat si politica Stelei de a transfera straini. Daca in trecut Steaua avea 7-8 jucatori in lotul echipei nationalei, actualul selectioner anunta ca nu vor fi mai mult de 4-5 stelisti convocati la urmatoarele actiuni: "Daca alta data aveam sapte, opt, noua jucatori in lotul echipei noastre de la Steaua, in momentul de fatza cu noua politica a clubului, cu noua strategie a patronului ne impiedica sa luam mai multi. Nu stiu daca vom putea convoca mai mult de patru, cinci. Sunt foarte multi jucatori straini in primul 11 al Stelei", a spus Iordanescu.

De altfel, mai multi jucatori de nationala au plecat de la Steaua in aceasta vara. Tanase a fost vandut in China, in timp ce Latovlevici, Prepelita, Bourceanu si Rusescu si-au terminat contractele sau imprumuturile la Steaua.

In acest moment, Papp, Chipciu, Adi Popa si Nicusor Stanciu pot fi tintele echipei nationale.

Modifică setările cookies