UPDATE: Edi Iordanescu a scapat de suspendare! Antrenorul Pandurilor va putea sa stea pe banca la meciul cu Steaua

UPDATE: Edi Iordanescu a scapat de suspendare! Antrenorul Pandurilor va putea sa stea pe banca la meciul cu Steaua

Cel mai frumos fotbal din lume! MIRACOLUL Liverpool revine: Villarreal - Liverpool, de la 22:00, in direct la PRO TV

UPDATE: Edi Iordanescu a fost iertat de Comisia de Recurs de suspendarea de un meci si de amenda de 40.000 de lei. Antrenorul Pandurilor fusese suspendat deoarece  vorbit cu elevii sai in parcarea stadionului de la Giurgiu, in ciuda faptului ca era suspendat. 

 

Edi Iordanescu protestase deja vehement pentru suspendarea sa.  

"Nu e normal sa fiu judecat dupa o luna de zile, dupa anumite presiuni si sa fiu suspendat tocmai la meciul cu Steaua. Au fost facute presiuni public, departe de mine sa spun ca s-au facut presiuni prin spate, insa mi-am ispasit pedeapsa. Am stat departe de echipa in momentele cele mai importante, cand trebuia sa fiu langa echipa. Ok, poate sa fie o amenda, dar sa fiu trimis in tribuna e o mare nedreptate si nu o voi accepta! (...). Conteaza mult sa fii pe margine, sa transmiti mesaje, altfel e cand se aude vocea mea (...). Poate la meciul cu Steaua, daca eram pe margine era altfel", a spus Edi Iordanescu.

Despre meciul cu Steaua, de duminica, el a afirmat ca o victorie ar mentine echipa sa in lupta pentru locul 2 in clasament.

"Pentru Pandurii e important meciul. O victorie ne-ar mentine in lupta pentru locul 2. Sigur ca nu sunt asteptari mari. (...) Jucam pentru noi, nu suntem prieteni cu nimeni, nu ne-am dat la o parte niciodata. Oriunde voi fi eu nu-mi voi risca viitorul, numele, libertatea ca sa intru in jocuri de astea. Vom da totul cu Steaua si cu Astra. Daca vom reusi un rezultat mare il vom face pentru noi. Noi jucam duminica, daca noi castigam, dar si la egal, Astra este campioana. Atunci in ce masura va mai fi adversitatea cu Dinamo care e in lupta cu noi la locul 3?", a spus tehnicianul.

"Poate ultimele etape trebuiau sa se joace in aceeasi zi si la aceeasi ora, sa nu stim unii de altii. Imi convenea sa joc luni sa vad ce va fi la Astra - Dinamo si sa stiu la ce joc. Noi trebuie sa riscam, sa jucam la victorie. Era mai simplu daca pierdea Dinamo si noi stiam, noi jucam la egal cu Steaua si eram peste Dinamo. Avem o sansa importanta sa plecam neinvinsi de la Bucuresti", a adaugat el.

Citeste si:edi iordanescu
VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies