"E un meci prea important ca sa joci cu Bicfalvi!" Stelistii ii cer lui Stoichita sa schimbe primul 11! Cine va juca fundas dreapta cu Otelul:

Autor: Sport.ro
Marti 10 Aprilie 2012, 15:24

	"E un meci prea important ca sa joci cu Bicfalvi!" Stelistii ii cer lui Stoichita sa schimbe primul 11! Cine va juca fundas dreapta cu Otelul:

OTELUL - STEAUA, sambata ora 20.00, LIVE text pe www.sport.ro si m.sport.ro

Steaua va fi pusa intr-o situatie inedita la meciul de la Galati. "Accidentatii" Martinovici, Matei si Latovlevici sunt refacuti total si vor fi apti pentru partida de sambata. Astfel, Stoichita va avea la dispozitie mai multe variate pentru posturile de fundasi laterali.

Daca pe partea stanga, lucrurile par clare, Parvulescu fiind in mod normal prima optiune a Stelei, ramane un semn de intrebare pentru cealalta banda a defensivei.

Bicfalvi, Martinovici si Gabi Matei sunt cei trei jucatori care pot evolua pe pe postul de fundas dreapta la meciul de la Galati.

Anghel Iordanescu il sfatuieste pe Stoichita sa isi ia gandul de la improvizatii si sa nu il foloseasca pe Bicfalvi in aparare.

"A mers acum, pentru ca adversarii n-au pus probleme, dar nu se poate juca asa la Galati sau in alte partide dificile. Eric nu e fundas lateral!", a spus Iordanescu.

Peste 9000 de suporteri au votat azi intr-un sondaj pe www.sport.ro, la intrebarea "Cine trebuie sa joace pe postul de fundas dreapta." Cele mai multe voturi le-a strans Martinovici. Gabi Matei este a doua optiune pentru fanii Stelei.

Ramane de vazut daca Stoichita va risca sa il forteze pe Gabi Matei inca din primul minut la Galati, in conditiile in care exista riscul ca accidentarea sa ii recidiveze.

Sursa foto: Mediafax

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Avion TAROM, aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni. Ce se întâmplă cu pasagerii
BRAT