"E mult mai greu pe banca, dar ii felicit pe baieti! Nu sunt inca antrenor". Ce a spus Adrian Mutu dupa calificarea dramatica a ASA-ului in Play Off

Autor: Sport.ro
Sambata 27 Februarie 2016, 23:01

	"E mult mai greu pe banca, dar ii felicit pe baieti! Nu sunt inca antrenor". Ce a spus Adrian Mutu dupa calificarea dramatica a ASA-ului in Play Off

ASA Targu Mures 1-0 Botosani | Ardelenii vor juca in Play Off dupa ce au obtinut o victorie dramatica si au fost ajutat si de Steaua, care a tinut in sah Iasiul lui Nicolo Napoli la Pitesti (1-1). Adrian Mutu a vorbit si el la finalul partidei.

"Pot sa spun ca de pe banca e si mai greu. O zic dupa tot ce s-a intamplat, dupa toate problemele. Ce ma bucura e ca am vazut o echipa cu atitudine, o echipa care s-a luptat pentru fiecare minge. Ii felicit pe baieti.

Eu nu am nicio postura aici decat cea de jucator. L-am ajutat pe Carol Fekete, nu sunt antrenor. Nu e meritul meu, ci al baietilor.

Eu m-am antrenat partial saptamana asta, nu am putut sa o fac la 100% si am decis ca e mai bine sa nu intru. E mai bine ca Mutu sa joace in Play Off, nu in Play Out.

Studiez pentru a deveni antrenor, am multe de invatat. Sper ca intr-o zi sa fiu si antrenor. Intai sa-mi iau licenta, apoi vom vedea daca sunt capabil si daca voi demonstra ca sunt un antrenor bun. Daca nu o sa pot, o sa-mi vad de treaba mea.

Raman aceleasi echipe favorite la titlu, dar se va juca pana la final. Steaua si Astra vor trebui sa munceasca si sa lupte mult daca vor titlu", a spus Adrian Mutu.

Numărul de infectări cu Covid-19 a explodat în Seychelles și Maldive în ultimele două săptămâni
BRAT
Modifică setările cookies