"E greu fara Mister!" Dan Petrescu nu va fi pe banca la meciul cu Gaz Metan! CFR va avea primul test inainte de partida de pe 'Olimpico'

"E greu fara Mister!" Dan Petrescu nu va fi pe banca la meciul cu Gaz Metan! CFR va avea primul test inainte de partida de pe 'Olimpico'

CFR Cluj va juca duminica seara impotriva celor de la Gaz Metan Medias. 

Gaz Metan Medias nu a mai castigat de cinci partide si cauta prima victorie in mandatul lui Jorge Costa. Antrenorul portughez a fost pe banca CFR-ului in sezonul 2011-2012, dar acum vrea sa profite de problemele din defensiva clujenilor pentru a obtine puncte. 

Pe banca CFR-ului va sta antrenorul secund, Costin Curelea, dupa ce Dan Petrescu a fost suspendat doua etape si va privi meciul din tribuna. 

Costin Curelea a declarat inainte de meci ca echipa sa va trata foarte serios partida din campionat si crede ca Gaz Metan e capabila sa joace un fotbal de calitate duminica seara.

"Am vazut jocul lor, practica un fotbal bun si cu siguranta vor progresa. Au un antrenor nou, au adus cativa jucatori buni, care au nevoie de cateva meciuri impreuna pentru a fi mai omogeni. Deja au avut 4-5 meciuri, iar maine la meciul cu noi se vor prezenta mult mai bine."

"Suntem echipa campioana, jucatorii au demonstrat ca pot juca cu cele mai mari echipe din Europa, dar si cu formatii mai slab cotate din Liga 1. Asta inseamna valoarea jucatorilor, valoarea antrenorului, care stie de fiecare data cum sa ii motiveze cel mai bine."

"Jucatorii sunt profesionisti si vor lua toate meciurile la fel. Ei au dovedit si pana acum ca pot face diferenta intre meciuri si vor trata serios aceasta partida", a declarat Costin Curelea la conferinta de presa.

Antrenorul secund al CFR-ului este de parere ca lipsa lui Dan Petrescu de pe banca se va cunoaste, insa jucatorii vor face tot posibilul in a obtine cele trei puncte pentru el. 

"E greu fara 'Mister', el era punctul nostru de sprijin pe banca, atat al nostru cat si al jucatorilor, dadea indicatii, putea sa ia deciziile mult mai repede, dar cu toate acestea jucatorii au dovedit ca se poate si fara dansul, iar maine seara vrem sa-i facem cadou cele trei puncte."


VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies