"E cel mai titrat stranier din istoria Romaniei, dar NU e Sanmartean!" Cum e descris Kharja de romanii cu care a jucat in trecut

"E cel mai titrat stranier din istoria Romaniei, dar NU e Sanmartean!" Cum e descris Kharja de romanii cu care a jucat in trecut

Becali a anuntat ca a adus un atacant la Steaua, in realitate a transferat un mijlocas care poate evolua atat la inchidere, cat si in spatele varfului. Kharja poate debuta in Cupa Romaniie, joi, U. Cluj - Steaua, de la 20:30, la ProTV. In aceeasi zi joaca si Dinamo cu Braila, in direct la Sport.ro de la 16:30.

Chivu, Codrea si Patrascu sunt cei trei romani alaturi de care Kharja a jucat in trecut. Codrea si Patrascu il descriu ca pe cel mai bun stranier care a venit vreodata in Romania, insa declara ca nu e un jucator in stilul lui Sanmartean.

"Kharja poate face diferenta, mai ales in campionatul nostru, unde nivelul nu este foarte ridicat. Am jucat cu el la Piacenza, venise de la Ternana, unde facuse un sezon foarte bune. Era pe val! Are usurinta de a manevra balonul, de a dribla, este jucator de ultima pasa. A jucat si al inchidere. Piacenza juca in sistemul 4-3-3, iar cand a venit el, acesta s-a schimbat in 4-3-1-2. Juca in spatele varfurilor. Nu e batran, la 32 de ani. Bine, la noi, la 25 de ani esti considerat deja un fotbalist batran… Este un coleg de nota 10", a declarat Patrascu pentru Sportnews.

Codrea spune:

"Este un castig mare pentru Steaua. Kharja este un fotbalist foarte bun, are personalitate. Am jucat un sezon alaturi de el la Siena. Ne-am inteles foarte bine. Steaua ar fi trebuit sa-l ia in vara, pentru a se bate la grupele Champions League. Acum se poate lupta pentru castigarea campionatului. Joaca mijlocas ofensiv, dar poate evolua si in fata apararii. Are tehnica, forta, stie jocul, loveste mingea cu piciorul drept. Nu-i Sanmartean, care sa dribleze cate sapte adversari si sa marcheze, dar are stiinta jocului si pune in valoare atacantii. Apare bine si la cornere, a marcat cateva goluri cu capul".

"Ma mira transferul lui in Liga I. Cred ca e cel mai titrat stranier din istoria campionatului nostru. Are insa 32 de ani si, probabil, a fost atras de conditiile financiare. intr-adevar, s-au taiat salariile la Steaua, dar nu cred ca venea el pe bani putini"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cel mai fierbinte val de căldură din acest an. Regulile pe care trebuie să le respectăm pe timp de caniculă
BRAT
Modifică setările cookies