Liga 1

E cald si bine la Steaua! "Multumim patronatului ca suntem cu salariile la zi" Stelistii se simt "liderii morali" ai campionatului

Steaua 1-0 Poli. Chipciu a fost iarasi decisiv pentru Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Octombrie 2015, 08:20
Data actualizarii: Vineri 16 Octombrie 2015, 08:23

Steaua a ajuns la a cincea victorie la rand in toate competitiile, dupa 1-0 cu Poli Timisoara. Stelistii au dominat prima repriza, atunci cand au marcat un gol si au ratat 2 penalty-uri, prin Nicusor Stanciu. Acesta a fost salvat insa de Chipciu, care a introdus mingea in poarta din a doua respingere.

Atacantul Stelei a multumit patronului dupa victoria cu Poli, care ii tine pe stelisti cu banii la zi, spre deosebire de Astra, liderul campionatului, care a intrat in silenzio stampa din cauza faptului ca nu sunt platiti de 4 luni!

"Suntem cu salariile la zi, Astra are o echipa buna, s-au batut cu noi in ultimele campionate, i-am batut pe teren la ultimul meci, am dat 3 goluri, suntem liderii morali ai campionatului. Situatia nu e buna iarna in Romania, terenurile sunt proaste.

Acum sunt un jucator mult mai puternic dupa ce am fost fluierat, am fost serios de fiecare data, dadeam bara, ratam, eram criticat mereu. Atat cat am fost criticat in ziare nu am vazut in viata mea asa ceva", a spus Chipciu, dupa victoria cu Poli Timisoara.

Modifică setările cookies