Valeriu Argaseala Pitesti Steaua Superliga

Dupa TAS si DNA, fotbalul romanesc are un nou dusman: ISU! Argaseala: "N-am primit avizul pentru meciul cu Dinamo!" Ce spune de mutarea la Pitesti

Stim data, stim miza, dar nu stim locul. Ionut Negoita se lupta in continuare cu birocratia pentru ca Dinamo - Steaua sa se joace pe National Arena.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Noiembrie 2015, 10:29
Data actualizarii: Duminica 15 Noiembrie 2015, 10:41

Dinamo si Steaua asteapta cu sufletul la gura o decizie a autoritatilor privind autorizatia pe care ISU ar trebui sa o emita pentru ca pe National Arena sa se joace din nou fotbal.

Presedintele Stelei a declarat astazi ca problemele inca nu s-au rezolvat. Argaseala exclude varianta ca Steaua sa se mute in aceasta toamna la Pitesti.

"Ramane de vazut daca va fi data autorizatia pentru Arena Nationala. Eu stiu, dupa discutiile pe care le-am purtat, ca nu s-a eliberat autorizatia. Daca nu se va putea in Bucuresti, atunci trebuie sa studiem alte variante de arene."

"Dar din discutiile pe care le-am purtat cu cei de la Dinamo, si cu cei de la Primarie, se pare ca va fi data saptamana viitoare autorizatia."

"Nu poate fi vorba sa ne mutam la PItesti. De ce sa ne mutam? Jucam un amical acolo, marti, dar asta nu inseamna ca ne mutam. Si Dinamo a jucat un amical cu FC Olt, dar asta nu inseamna ca se muta in Olt.", a spus Argaseala.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!