Dumitru Dragomir crede că Mihai Rotaru a greșit: „Trebuia să-l țină până moare!” 

Dumitru Dragomir Marcel Popescu Mihai Rotaru Universitatea Craiova Superliga Dumitru Dragomir
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Februarie 2023, 18:12
Data actualizarii: Joi 23 Februarie 2023, 18:14

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal nu este de acord în totalitate cu restructurările pe care Mihai Rotaru le-a făcut la Universitatea Craiova. 

Universitatea Craiova nu a scăpat de curățenia de iarnă. Mihai Rotaru a renunțat la Paul Papp (33 ani), Dan Nistor (34 ani), Giedrius Arlauskis (35 ani) și Ivan Martic (32 ani) în luna februarie. 

Restructurările s-au produs și în departamentul administrativ. Marcel Popescu (73 ani), a fost și el demis din funcția de manager general. Însă, Dumitru Dragomir (76 ani) este de părere că Mihai Rotaru a greșit când a renunțat la președintele cu care oltenii au câștigat campionatul și Cupa României în 1991.

„De un singur lucru îmi pare rău, de plecarea lui Marcel Popescu. Nu știu de ce pleacă, trebuia să-l țină până moare acolo! Ăla a ajutat și vechea Știința Craiova, știu asta de când eram și eu junior la ei. 

Domnule, Marcel Popescu e un tip extrem de deștept! Dar bătrânețea nu iartă pe nimeni. Nu i-a iertat pe marii oameni ai istoriei, ce să mai zicem de noi, 'păduchelnițele'”, a declarat Dumitru Dragomir pentru gsp.

Victor Pițurcă crede că Universitatea Craiova se poate bate la titlu 

Fostul selecționer anticipează o luptă în patru pentru titlu, cu Farul, CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova. Victor Pițurcă (66 ani) nu a nominaizat-o și pe Rapid, care se află acum pe poziția a patra în Liga 1, la doar două puncte în spatele lui FCSB.

„Cred că FCSB-ul e în continuare în lupta la titlu, chiar și Craiova. Nu e diferență mare ca valoare. Eu cred că FCSB-ul ar avea cel mai bun lot.

O echipă care joacă la un nivel bun poate să învingă orice echipă din campionatul nostru. Eu cred că bătălia se va duce în patru: Farul Constanța, Clujul, FCSB și Craiova. Oricare dintre aceste echipe, dacă prinde un culoar bun și câștigă meci de meci, poate să câștige acest campionat”, a spus Victor Pițurcă pentru știrile PRO TV și Sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!