Liga 1

Dumitru Cardoso s-a întors în Liga 1! Atacantul a fost prezentat oficial

Nicolao Manuel Dumitru Cardoso (30 de ani), fotbalistul cu mamă din Brazilia și tată român s-a întors în campionatul nostru.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 20:49
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 21:08
Dumitru Cardoso a semnat cu UTA Arad, ocupanta locului 9 din Liga 1, și are misiunea de a-i face uitați pe Ioan Hora și Liviu Antal, plecați în această iarnă.

Dumitru Cardoso a semnat cu UTA Arad!

"Sunt foarte bucuros că am ajuns aici după un an greu. A fost o experiență frumoasă în Coreea, dar nu prea m-am simțit fotbalist. Când o echipă cu istorie așa mare te vrea, mă bucur foarte mult. E momentul pentru mine să demonstrez același nivel de dinainte", a spus Cardoso, la conferința de presă în care a fost prezentat.
 
Dumitru Cardoso a fost legitimat la Napoli timp de șapte ani, în perioada 2010-2017, însă a strâns doar 12 meciuri la prima echipă. Atacantul are 115 meciuri și 15 goluri strânse în Serie B, iar UTA va fi a doua echipă din România la care evoluează.
 
Fotbalistul născut în Suedia, care a reprezentat Italia la nivel de juniori, a mai jucat la Gaz Metan Mediaș, în perioada iulie 2019 - ianuarie 2021, perioadă în care a strâns 42 de meciuri și 12 goluri. Ultima sa experiență a fost în Coreea de Sud, la Suwon Samsung Blue Wings, unde a marcat un singur gol în 19 apariții.
  • 450.000 de euro este cota de piață a lui Dumitru Cardoso
  • În această iarnă, UTA Arad i-a mai transferat pe lituanianul Karolis Laukzemis (atacant), nigerianul Philip Otele (mijlocaș) și canadianul Easton Ongaro (atacant).
Modifică setările cookies