Drama traita de "MESSI" in Romania. Steaua dadea 1 mil euro pe el, azi a ajuns intr-o situatie CRITICA. Prin ce cosmar trece

Drama traita de "MESSI" in Romania. Steaua dadea 1 mil euro pe el, azi a ajuns intr-o situatie CRITICA. Prin ce cosmar trece

La 26 de ani, a fost poreclit Messi din Romania, a atras atentia Stelei, dar ghinioanele i-au distrus sansa unei cariere la nivel de top.

Lucas Garcia a impresionat pe toata lumea la Ceahlaul. Poreclit "Messi din Romania" pentru stilul spectaculos de joc si similar cu cel al starului argentinian, Lucas a fost dorit intr-un moment chiar si de catre Steaua, care era dispusa sa dea 1 milion de euro pe el.

"In primul an al meu in România am fost ales cel mai tehnic jucator din campionat. Dupa doar 7 luni, am primit o oferta de la Steaua, de 1 milion de euro", povesteste Lucas Garcia pentru Fichajes.com.

In momentul in care toata lumea era cu ochii pe el, Lucas s-a accidentat, iar cariera sa a luat o turnura de cosmar.

"Dupa ce am revenit, nu a mai fost la fel. Plus ca echipa juca 4-4-2 si eram folosit in lateral, dreapta sau stanga, posturi care nu ma avantajeaza", mai povesteste jucatorul, care tot ce isi doreste acum este sa plece din Romania.

Ceahlaul l-a lasat sa se antreneze singur, iar mijlocasul spera sa prinda pana la urma un transfer in Europa. Suma ceruta pe el este insa extrem de mare:

"Am semnat prelungirea contractului, dar la un moment dat mi s-a spus ca, din cauza problemelor financiare, va trebui sa accept o reducere a salariului la jumatate. Pentru ca n-am acceptat, nici n-am fost luat cu echipa in cantonament, a trebuit sa ma antrenez singur. Am o situatie foarte dificila. Dar fac doua antrenamente pe zi pentru a ma mentine in forma. Acum tot ce imi doresc e sa gasesc o echipa unde sa joc. Inainte jucam fotbal cu pasiune, dar dupa ce am patit aici mi-am pierdut din aceasta pasiune. Vreau sa arat ce pot"

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vela: Am semnat ordonanța militară 8. Exportul de cereale a fost interzis pe perioada stării de urgență
BRAT