Liga 1

Directorul tehnic al Gloriei Bistrita, Constantin Carstea, si-a revenit din COMA!

Directorul tehnic al Gloriei Bistrita, Constantin Carstea, si-a revenit din coma, iar luni la pranz a fost transferat de la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud la Spitalul Judetean Pitesti, din localitatea sa de domiciliu.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 August 2009, 13:17
Data actualizarii: Luni 10 August 2009, 13:48

Medicul Mircea Gelu Buta, directorul spitalului Judetean Bistrita-Nasaud, a declarat, luni, ca decizia a fost luata de medici la cererea familiei care a vrut sa-l duca pe Constantin Carstea acasa, ca sa fie mai aproape de Bucuresti.

"Faza critica a trecut. Si-a revenit din coma in aceasta dimineata si, in jurul orei 12.45, a plecat la Spitalul Judetean Pitesti cu o ambulanta de tip C, cu medic, pe care am pus-o la dispozitie. Am vorbit cu cei de acolo care il vor interna la neurologie si il vor supraveghea. A fost o decizie medicala luata impreuna cu familia care si-a dorit sa-l duca acasa. Am luat legatura si cu clinica de neurologie din Bucuresti care ne-a spus ca nu are cu ce sa il ajute, dar cei de acolo ne-au sfatuit sa-l transferam la Pitesti pentru ca e mai usor de ajuns in Capitala in caz de nevoie. Urmeaza acum faza a doua a bolii, respectiv cea in care se poate recupera sau poate avea nevoie de o interventie chirurgicala", a explicat dr. Buta.

Contactat telefonic, presedintele Gloriei Bistrita, Jean Padureanu nu a dorit sa mai faca alte declaratii intrucat, a spus el, familia Carstea a fost deranjata de multitudinea interpretarilor care s-au dat in acest caz.

Modifică setările cookies