Dragomir: "Pot sa traiesc cu 10 milioane de lei vechi pe luna!" Ce surpriza pregateste cluburilor!

Autor: Sport.ro
Marti 24 Noiembrie 2009, 11:06
Dragomir: "Pot sa traiesc cu 10 milioane de lei vechi pe luna!" Ce surpriza pregateste cluburilor!

Desi "campania electorala" pentru alegerile de la LPF s-a incheiat cu succes pentru Dragomir, acesta promite bani mai multi echipelor din prima liga.

"Am sa dezamagesc pe multa lume. As putea trai cu zece milioane de lei vechi pe luna usor, chiar daca sunt invatat sa traiesc foarte bine, pentru ca am plecat din saracie. Si la fel de bine pot sa traiesc si cu 500 de milioane. Inteleg foarte bine saracia pentru ca ani de zile am suferit, inclusiv de foame. De-asta eu nici nu dau oamenii afara. La mine pleaca ei singuri. Eu nu-i dau afara.

Pentru ca stiu ce inseamna sa nu-i duci copilului acasa de mancare sau sa te vaiti. Nu sunt un cheltuitor. Poate ca am pierdut bani intr-o parte, dar a doua oara nu mai faceam chestia aia. Au fost businessuri in care am pierdut. Asa e in viata. Si nu ma consum pentru asta. Am un caracter foarte puternic si mai presus de familie nu e nimic pentru mine. Chiar daca te certi cu nevasta, cu copiii, iubirea exista.

Eu am o lozinca a mea: familia, tara si prietenii - daca te desparti de una din ele, nu poti sa traiesti, nu poti sa fii sanatos. Asta e educatia pe care am primit-o eu. S-ar putea sa nu mai fie buna acum, la vremurile astea. Dar eu tot asa gandesc: ca e bine sa ai tara, familia si prietenii aproape. Ce dracu’, singur nu poti sa faci nimic!" a spus Dragomir in ziarul Financiarul.

Proaspat reales in functia de presedinte la LPF, Mitica anunta ca pregateste un contract beton de sponsorizare pentru echipele din Liga I. "Vem in vedere un contract cu un partener strain, este un secret, dar trebuie sa-l dau pe piata. Va fi Liga Profesionista de Fotbal si inca ceva. Practic, va mai fi un cuvant pe langa LPF, nu-l pot pronunta inca. Tratam aceasta problema de vreo trei saptamani. Daca va fi un contract de peste un milion de euro, se va incheia, daca nu, renunt.

S-a mai incheiat inca un contract pentru Liga 1, de 15.000 de euro pentru fiecare meci pana la sfarsitul campionatului. Asta orientativ, sa vedem daca se asorteaza cu ce vrem noi pe viitor. Toti acesti bani si cei din drepturile de televizare intra in conturile cluburilor. Asta este serviciul meu de marketing si zbaterea mea aici, la Liga. Eu nu iau bani de la cluburi, ci le dau bani. Acesti 15.000 de euro per echipa, per etapa, provin de la o societate de brokeraj din Anglia. Deocamdata avem contract pana in vara. Daca iese bine, prelungim si dublam suma, pentru ca ei au vrut sa faca contract à la longue, insa eu am refuzat.


In afara de asta, mai avem un proiect foarte tare, o actiune de marketing catre toata Europa privind vanzarea drepturilor de televiziune din 2011." a mai spus Mitica de la Liga.

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT