Doi jucatori sunt blocati de Gigi Becali la Steaua pentru preliminariile Ligii. "Nu pleaca nicaieri indiferent de oferta"

Doi jucatori sunt blocati de Gigi Becali la Steaua pentru preliminariile Ligii. "Nu pleaca nicaieri indiferent de oferta"

Real - City, azi la 21:45 la ProTV

Hamroun a fost singurul transfer facut de Mirel Radoi in mandatul sau la Steaua. Chiar daca in vara au fost adusi mai multi jucatori, Becali a declarat dupa ratarea calificarii in Liga Campionilor ca Hamroun a fost pariul lui Radoi si ca a fost singurul adus la insistentele antrenorului de atunci.

Steaua a transferat in vara peste 10 jucatori, insa Becali s-a aratat multumit doar de Hamroun. Algerianul a devenit titular in banda stanga la Steaua, acolo unde i-a luat locul lui Cristian Tanase, plecat in China. Ieri, www.sport.ro a anuntat in exclusivitate ca Hamroun are o oferta de 1 milion de euro, insa Becali a declarat ca nu il vinde inainte de preliminariile Ligii.

In aceeasi postura este si Chipciu, care a facut un sezon mediocru insa care ar putea prinde un contract afara in aceasta vara:

"Pe Hamroun nu il vand cu un milion, nici pe Chipciu nu il dau! Nu vand pe nimeni pana in grupe", a spus Gigi Becali la Digi. Acesta a dezvaluit insa ca se va desparti de 5-6 jucatori dintre cei pe care ii are in lot acum.

Cine e cel mai important jucator al Stelei? (5210 voturi)
 
Nita, a facut un sezon excelent
30.84%
1607 voturi
 
Tamas, e baza in aparare
9.40%
490 voturi
 
Nicusor Stanciu, decarul nationalei
30.92%
1611 voturi
 
Hamroun, a fost cel mai bun sezonul asta
28.83%
1502 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies