Doamna Cartu STIE ce inseamna AUTOBAZA! Vezi cum explica sotia antrenorului gestul de la Basel, iesirile lui Becali si celebra autobaza!

Autor: Sport.ro
Sambata 02 Aprilie 2011, 17:50

	Doamna Cartu STIE ce inseamna AUTOBAZA! Vezi cum explica sotia antrenorului gestul de la Basel, iesirile lui Becali si celebra autobaza!

Sotia atacantului care incanta in anii '80 cu brazilienle lui vorbeste in exclusivitate pentru www.sport.ro despre cat de tare l-a schimbat Steaua pe Sorinaccio.

- Aveti emotii pentru diseara?
- Normal, tot trebaluiesc pe aici prin casa si cu cat se apropie meciul, cresc emotiile. N-am mai vorbit cu Sorin de 3 zile, nu ne-am mai vazut de dupa meciul cu Vaslui, dar vreau diseara...X2! Asa se zice? Am vazut ca si rezultatul...nul e bun pentru Steaua, nul, nu? Asa e corect? Macar sa bata!

Nu sunt probleme la Steaua!

- Vorbiti despre problemele de la Steaua?
- Probleme?! Ce probleme? Nu cred ca sunt probleme. In sejurul de la Cluj, l-au desfiintat de la inceput. Aici a inceput bine, a spart gheata ghinionului, e sustinut.

Meme si Cartu s-au impacat!

- S-a impacat si cu Meme Stoica?
- Stiu ca el a facut niste comentarii cand l-a anuntat domnul Becali pe Sorin antrenor, dar acum stiu ca s-a schimbat relatia dintre ei doi, sunt intr-o relatie buna. Dar, apropo de Becali, as vrea sa il cunosc! Mi se pare un domn elegant, care joaca un rol dublu. Casa e casa, fotbalul e fotbal! E ca si Sorin. Niciunul nu e coleric, amandoi pun pasiune si vor ceva cu ardoare. Domnul Becali asteapta bani, ca d-aia investeste, Sorin vrea sa isi faca meseria cat mai bine si sa aiba succes ca antrenor.

- Noua ni se pare ca amandoi sunt colerici...
- Sa ne intelegem, Sorin nu are probleme psihice. Fiecare reactioneaza in felul lui. Poate e mai bine sa se exteriorizeze, decat sa stea sa inghita. Dar stiti ceva? La Steaua s-a schimbat enorm! A invatat sa se stapaneasca. La Basel...asa a fost sa fie, asa a vrut istoria sa se scrie.

- Stiti ce inseamna autobaza?
-Ei, mai aud si acum pe la TV, peste tot: autobaza! Eu stiu ce-a zis Dragomir, pe care il apreciez pentru asta. A zis asa: "Domnule, omul acesta a ales sa joace cu autobaza ca si forma de exprimare. A jucat in functie de lotul pe care il are, de adversarul pe care il are, de potentialul pe care il are". Daca nu poate sa atace, ce varianta ii ramane lui Sorin? El stie cel mai bine. D-asta si zice mereu: "Doamne, sa nu ma fac de ras! Sa nu iau 7-8 goluri, sa ma intorc cu sacul plin". El asta face. Gaseste ANTIDOT pentru fiecare adversar.


-Un pronostic pentru diseara?

- Sa joace urat, cum o fi, si sa castige. Spectacolul e pentru domnul Becali, pentru suporteri, dar Sorin stie ce e cel mai bine. Si vreti sa va zic ceva? Domnul Becali ar aprecia si el un rezultat chinuit, daca Steaua ia cele trei puncte.

 

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT