DNA in ADN-ul Ligii I. Ce se intampla cu sigura echipa care se mai bate cu Steaua la titlu: "Fotbalistii inteleg ce se petrece!"

DNA in ADN-ul Ligii I. Ce se intampla cu sigura echipa care se mai bate cu Steaua la titlu: "Fotbalistii inteleg ce se petrece!"

Aflata in lupta la titlu cu Steaua, fata de care se afla acum la patru punte in spate, cu un meci in plus jucat, ASA Tg. Mures nu este ferita de anchetele procurorilor DNA.

Si asta dupa ce primarul din Targu Mures, Dorin Florea, si directorul economic din Primarie, Kiss Imola, au aflat ca urmariti penal de catre DNA sub acuzatia de abuz in serviciu.

Printre acuzatiile care i se aduc lui Florea sunt acordarea unei sponsorizari de 4 milioane de lei din bani publici lui ASA Targu Mures, revelatia acestui retur de campionat si principala rivala a Stelei in lupta la titlu. Formatia mureseana nu ar fi putut fi finantata din bani publici, atata timp cat avea obligatii de plată neplatite la Stat.

Narcis Raducan a comentat situatia de la club:

"Avem probleme ca toate echipele, nu putem sa facem noi exceptie de la vremurile in care traim. Dar fotbalistii inteleg ce se petrece si e o situatie pe care o putem controla, nu e grav", a declarat Narcis Raducan la DigiSport.

"Concret, suspectul a initiat un proiect de hotarare de Consiliu Local, care a stat la baza adoptarii, la data de 25 iulie 2013, a hotararii Consiliului Local Municipal privind "aprobarea alocarii, de la bugetul local, a sumei de 4.000.000 lei pentru sezonul competitional 2013-2014, in vederea continuarii asocierii dintre municipiul Tg. Mures si Fotbal Club Municipal Tg. Mures”.

Ulterior, suspectul Dorin Florea a incheiat si semnat in conditii ilegale, ca reprezentant al municipiului Tirgu Mures, alaturi de suspecta Kiss Imola, in calitate de director economic, un contract de asociere cu Asociatia Sportiva Fotbal Club Municipal Tirgu Mures, contract vizat de suspectul Macesanu Virgil in calitate de jurist, prin care s-a alocat acestei asociatii sportive, de la bugetul local, suma de bani respectiva", se arata in comunicatul DNA.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Acuzații de trădare între liberali. Orban, comparat cu Liviu Dragnea și Nicolae Ceaușescu. ”Coaliția mimează reforme”
BRAT
Modifică setările cookies