Discursul lui Petrescu pentru jucatorii CFR-ului: "Bai, baieti, ati facut un campionat excelent, dar de maine..." Ce a spus despre Dinamo

Discursul lui Petrescu pentru jucatorii CFR-ului: "Bai, baieti, ati facut un campionat excelent, dar de maine..." Ce a spus despre Dinamo

Juventus Bucuresti 0-2 CFR Cluj. Ardelenii au incheiat sezonul regulat cu o victorie.

Dan Petrescu este in continuare nemultumit de modul in care se desfasoara Liga 1. Antrenorului CFR-ului nu i se pare corect ca punctele sa fie injumatatie la dupa sezonul regulat.

"Baietii au muncit excelent, au respectat ce am pregatit la antrenamente. Nu a fost usor nici azi, adversarul ne-a pus probleme. Jucatorii au facut un campionat excelent, din pacate maine ne vom trezi la realitate. Vom avea alte puncte. Le voi spune jucatorilor: 'Bai, baieti, ati facut un campionat excelent, dar de maine...'. Poate ca Iasi are cele mai mici sanse, dar cred ca si ei isi vor da viata si vor face puncte. Stim ce poate Iasi, va fi un meci foarte important pentru noi si trebuie sa incepem cu dreptul", a declarat Dan Petrescu la finalul meciului.

Dan Petrescu nu a dorit sa comenteze prea multe legat de Dinamo. Totusi, tehnicianul CFR-ului si-ar fi dorit ca dinamovistii sa se califice in play-off.

"Nu sunt arogant, nu-mi plac chestiile astea. Fiecare are ce merita. Nu stiu daca Dinamo atat a meritat, dar asta. Si mie mi-ar fi placut sa jucam cu Dinamo in play-off, dar e problema lor, ei si-au facut-o", a mai precizat Petrescu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de protecție sunt ultima lor grijă. Petreceri în cluburi și curse de ATV-uri în păduri
BRAT