Dinamovistii se tem de Buzau: "Va fi un stadion plin de stelisti acolo!"

Autor: Sport.ro
Vineri 20 Martie 2009, 17:35
Dinamovistii se tem de Buzau: "Va fi un stadion plin de stelisti acolo!"

Atacantul lui Dinamo, Claudiu Niculescu se teme de meciul cu Gloriei Buzau din cazuza fanilor Stelei!

"La Buzau mergem cu incredere ca putem sa obtinem cele trei puncte. Va fi un meci greu, pentru ca ei au castigat la Galati si spera in continuare sa se salveze de la retrogradare. Acum i-am bagat pe toti in carti. Nu conteaza cat de motivati vor fi sau de catre cine, depinde doar de noi cum vom juca. In tribune sper sa fie o atmosfera de fair play desi se stie foarte bine ca acolo e un stadion plin de stelisti, de aceea ne va fi si mult mai greu. Majoritatea spectatorilor tin cu Steaua acolo", a declarat Niculescu inainte de a intra in cantonamentul de la Saftica.

Atacantul considera ca era normal ca persoanele din conducerea clubului sa critice evolutia echipei din ultimele doua meciuri, cu Gaz Metan Medias si CS Otopeni: "E normal sa ne certe dupa meciul cu Otepeni, dar dupa cum ati vazut nu e niciun fel de problema intre noi si conducere. E normal sa ne certe pentru ca sa faci egal acasa cu Otopeni e un rezultat greu de digerat pentru toata lumea, nu numai pentru conducere. Sper sa ne vina mintea la cap dupa aceste doua esecuri, pentru ca e greu sa castigi campionatul si te incurci cu asemenea echipe. Sunt obisnuit cu amenintarile conducerii, e normal cand nu merge teraba sa fie asa. Nici nu avem cu ce sa ne aparam in fata lor".

Niculescu spera ca derbiul cu Rapid, din cadrul etapei a XXII-a a Ligii I, programat la doua zile dupa meciul Austria-Romania, din preliminariile CM 2010, sa se amane. "Va fi greu pentru cei convocati la echipa nationala sa joace in meciul cu Rapid. Sa joace si miercuri si vineri, in 48 de ore, doua partide foarte importante. Va fi greu, dar sper ca meciul cu Rapid sa se mute sambata sau duminica", a mai spus Niculescu.

 

LIVE UPDATE. Situaţia cazurilor de coronavirus din România, duminică 29 martie. 308 cazuri noi
BRAT