"Dinamo va avea in 2-3 ani o noua arena!" Cum ar putea arata NOUL STADION de 5 stele anuntat de conducerea clubului

"Dinamo va avea in 2-3 ani o noua arena!" Cum ar putea arata NOUL STADION de 5 stele anuntat de conducerea clubului

Dinamo se pregateste sa iasa din insolventa si are planuri mari. Vrea sa isi faca o noua arena.

Infrangerea cu Debrecen, 6-0, din ultimul amical jucat de Dinamo, nu a fost o experienta 100% rea. Dinamovistii au plecat de acolo cu planul pentru un nou stadion.

Daniel Stanciu a declarat la Sport Total FM ca Negoita de la Dinamo a fost la Debrecen sa vada cum a fost construit acest stadion. Dinamovistii spun ca in 3 ani ar putea avea un stadion nou, similar.

”Domnul Negoita a facut deplasarea la Debrecen pentru a observa si constata modul in care a fost facut acel stadion. Urmeaza sa fie depus un proiect de stadion la Dinamo. Avem promisiuni majore ca, in scurt timp 2-3 ani, Dinamo va avea o noua arena.”, a declarat Daniel Stanciu.

Infiintat in 1902, Debrecen a reusit sa adune performante incredibile in Ungaria incepand cu sezonul 1998-1999, cand au cucerit primul trofeu din istorie, Cupa Ungariei. De atunci si pana in prezent, Debrecen a reusit sa mai ia inca 5 Cupe ale Ungariei, o Cupa a Ligii, cinci SuperCupe si sapte titluri de campioana.

Odata cu ultimul titlu, Debrecen si-a adaugat in "portofoliu" si o arena ultramoderna, de 40 de milioane de euro la care Dinamo nici nu poate visa in acest moment.

Stadionul Nagyerdei are o capacitate de 20.000 de locuri, iar constructia sa a durat un singur an. Pentru jucatorii lui Dinamo, o astfel de arena ramane inca un vis.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rafila: Gripa va avea o circulație semnificativ mai intensă decât anul trecut, iar imunitatea populației e mai redusă
BRAT
Modifică setările cookies