Decizie de ULTIMA ORA luata de Torje! Gestul facut pentru a putea semna cu Dinamo: fanii l-au convins

Gabi Torje a trecut azi vizita medicala si astepta oficializarea transferului sau la Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 31 Ianuarie 2018, 16:35
Data actualizarii: Miercuri 31 Ianuarie 2018, 16:45

UPDATE: Torje vine la Dinamo in cele din urma. Fotbalistul este dispus sa renunte la aproximativ 210.000 de euro din banii datorati de Karabuk pentru a veni la Dinamo, informeaza DigiSport. Torje a luat decizia dupa ce a vazut ca este dorit si sustinut de fanii din Stefan cel Mare.


Numai ca lucrurile s-au complicat in ultimele ore. Nu din cauza jucatorului, a lui Dinamo sau a clubului de care apartine Torje, Ahmat Groznii. Partile s-au inteles, insa ultimul club la care a fost imprumutat fotbalistul, Karabukspor, blocheaza actele! Karabuk trebuie sa-i dea lui Torje aproape 300 000 de euro, bani pe care incearca sa nu-i mai achite. Karabuk e ultima in Turcia si are mari probleme financiare. In aceasta iarna, clubul a renuntat la 4 dintre romanii pe care ii avea sub contract: Gaman, Grozav, Torje si Tanase, dar i-a prelungit acordul lui Marius Alexe.

"Dinamo s-a inteles cu Torje. Acum asteptam raspunsul de la Karabuk", a explicat impresarul lui Torje, Cristea Opria, pentru Gazeta Sporturilor.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!