Dinamo rasufla usurata, Rotariu nu pleaca nicaieri! PERLA din Stefan cel Mare va semna un nou contract! Vezi cat va castiga

Autor: Sport.ro
Duminica 30 Martie 2014, 09:55

	Dinamo rasufla usurata, Rotariu nu pleaca nicaieri! PERLA din Stefan cel Mare va semna un nou contract! Vezi cat va castiga

► HIGH, Olanda! Meciul care decide titlu se vede la Sport.ro! Duminica, 15.30: Ajax - Twente!

Dorin Rotariu va ramane la Dinamo din vara, urmand a semna un nou contract cu echipa din Stefan cel Mare.

Dupa ce s-a zvonit ca ar ajunge la rivala Steaua, dupa ce a semnat cu Anamaria Prodan, Rotariu si-a reziliat contractul cu impresarul sau iar acum, obligat de regulament, si-a prelungit intelegerea cu Dinamo, echipa care l-a format.

Noul contract semnat de Rotariu va avea o durata intre 3 si 5 ani iar salariul, cel putin pe hartie, nu are voie sa fie mai mic de 1.700 de lei pe luna pentru un jucator care evolueaza in prima liga.

Rotariu primeste in acest moment 2.500 de euro lunar din partea ros-albilor iar din vara va incasa 3.000 de euro, anunta Prosport. Suma va creste in fiecare dintre cei 5 ani de contract cu cate 500 de euro. Tanarul mijlocas va primi si o prima la semnatura iar contractul va fi inregistrat abia cand Rotariu va implini 19 ani.

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies