Dinamo nu i-a vrut gratis, Steaua i-a luat pe 150.000 de euro! Cei 3 mijlocasi au semnat azi, Radoi ii are sub comanda din iarna

Dinamo nu i-a vrut gratis, Steaua i-a luat pe 150.000 de euro! Cei 3 mijlocasi au semnat azi, Radoi ii are sub comanda din iarna

Baia Mare - Steaua, joi la 20:30 la Sport.ro

Stefanescu, Chitosca si Popadiuc au semnat astazi cu Steaua si se vor alatura lotului din iarna. Cei trei au fost achizitionati pentru 150.000 de euro toti trei, de mai putin de 10 ori decat pretul lor de piata, cei trei fiind cotati la o suma totala de 1.450.000 de euro.

Cei trei au fost si pe lista lui Dinamo anul trecut, cand a fost transferat Marc de la Ceahlaul. Acestia, alaturi de Achim, puteau veni la Dinamo grasit, insa sefii din Stefan cel Mare nu au insistat pentru transferuri, clubul fiind condus atunci de Daniel Stanciu si Dinu Gheorghe.

Popadiuc si Chitosca sunt mijlocasi de banca iar Stefanescu este mijlocas central. Toti trei au fost adusi la Steaua ca variante de rezerva, niciunul nefiind in acest moment in stare sa ocupe un loc de titular in locul lui Stanciu, Hamroun sau Adi Popa.

"In sezonul trecut, in perioada pana in aprilie, existau premize ca jucatorii, Vlad Achim, Stefanescu si ceilalti doi tineri, Popadiuc si Chitosca sa fie luati de Dinamo. Existau discutii avansate cu acesti jucatori. Faptul ca nu s-a realizat, poate fi explicat de cei care au venit dupa mine (n.r Daniel Stanciu, Dinu Gheorghe)", a declarat Constantin Anghelache pentru digisport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Eroare umană sau defecţiune tehnică? Filmul tragediei de la Victor Babeș, unde trei femei cu murit în TIR-ul ATI
BRAT
Modifică setările cookies