OFICIAL Dinamo a anunțat un nou transfer: ”Bine ai venit!” 

Dinamo Alexandru Roșca Superliga Superliga Zeljko Kopic, antrenor Dinamo / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Iunie 2024, 15:27
Data actualizarii: Vineri 14 Iunie 2024, 15:26

Dinamo a rămas în prima ligă la finele sezonului 2023/24.

”Câinii” l-au anunțat joi după-amiază pe Cătălin Cîrjan, fostul jucător de la Rapid și de la juniorii lui Arsenal. Doar că fotbalistul nu a fost singurul transfer realizat de echipa din ”Groapă” din această perioadă de mercato.

Dinamo a anunțat un nou transfer: ”Bine ai venit!” 

Vineri, Dinamo a dezvăluit prin intermediul rețelelor social media că l-a adus pe Alexandru Roșca, portarul de 20 de ani care a petrecut sezonul 2023/24 sub formă de împrumut la CSC Șelimbăr, de la UTA Arad.

  • ”Câinii” au anunțat că Roșca a semnat un contract valabil până în iunie 2028

”Bine ai venit, Alexandru ROȘCA! Dinamo București și CSC Șelimbăr au ajuns la un acord privind transferul definitiv al portarului Alexandru Roșca.

Pe numele său complet, Alexandru-Vasile Roșca-Ailiesei s-a născut la Iași pe 12 noiembrie 2003. 1.86 m, Alex a evoluat în 28 de partide în Liga a 2-a și într-un meci de Cupa României în sezonul recent încheiat. Din cele 29 de apariții, în 15 nu a primit gol.

În anii trecuți, Alexandru a mai trecut pe la UTA Arad, Crișul Chișineu și Progresul Pecica și a fost convocat și la reprezentativa U21 a României. Alexandru Roșca va apăra poarta echipei noastre până în 2028”, se arată în comunicatul emis de Dinamo.

Dinamo, în perioada de mercato

Antrenor - Zeljko Kopic (în negocieri pentru prelungire)

Veniri - Cătălin Cîrjan (Arsenal / gratis), Adrian Caragea (Sassuolo / gratis)

Reveniri după împrumuturi - Denis Oncescu (Concordia Chiajna), Andrei Florescu (Progresul Spartac), Cristian Ionescu (CS Blejoi), Alexandru Stoian (Unirea Alba Iulia)

Plecări - Neluț Roșu (Oțelul / gratis), Goncalo Gregorio, Christian Ilic, Daniel Iglesias, Răzvan Began, Quentin Bena, Ricardo Grigore, Edgar Ie (contracte încheiate), Domagoj Pavicic (Aris Salonic / împrumut expirat)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!