Rapid Liga I Steaua Superliga

DIFERENTA uriasa de valoare intre Rapid si Steaua! Cum arata cotele jucatorilor in cel mai dezechilibrat derby din ultimii ani:

Rapid a revenit in Liga I dupa un sezon in care a jucat in Liga II si a pierdut mare parte dintre jucatori. Intre timp, Steaua a iesit campioana a doua oara la rand.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Iulie 2014, 16:10
Data actualizarii: Sambata 26 Iulie 2014, 16:21

Stelistii anuntau ca meciul cu Rapid nu mai este un derby, asa cum era catalogat in ultimii ani. In vremea in care giulestenii se bateau la titlu, la fel si Steaua, meciurile dintre cele doua echipe erau foarte incinse.

COTELE

Revenirea Rapidului in Liga I s-a facut cu un nucleu de jucatori mai slab cotati. Daca Steaua a luat campionatul a doua oara consecutiv si incearca sa intre din nou in grupele Ligii, giulestenii nu au un obiectiv foarte clar, pentru moment.

Cotele de pe transfermarkt arata o diferenta uriasa intre cele doua cluburi, cea mai importanta din ultimii ani.

Lotul Stelei este cel mai valoros din Romania - o suma totala de 34 de milioane de euro, in timp ce Rapid valoreaza aproape 6 milioane de euro.

Cel mai scump jucator al Rapidului este cotat la 550.000 de euro - Madalin Martin (22 de ani). Cei mai scumpi jucatori ai Stelei sunt Chipciu si Gardos, ambii cotati la 4 milioane de euro.

Modifică setările cookies