Dica UMILIT de Steaua! Nu a primit nici macar un telefon care sa-l anunte ca a fost dat afara! De ce a fost dezamagit de MM:

Marti 14 Iunie 2011, 17:08

Becali l-a anuntat pe Dica secund la Steaua dupa finala de Cupa cu Dinamo, dar atacantul vrea sa continue in teren si pleaca din Ghencea!

MM a insistat pentru transferul lui Dica acum jumatate de an, dar nu i-a dat nici macar un telefon favoritului sau pentru a-i spune ca nu mai face parte din planurile clubului in sezonul viitor.

Atacantul care a contribuit decisiv la victoria din finala Cupei Romaniei cu Dinamo este dezamagit de atitudinea pe care au avut-o conducatorii Stelei in ceea ce-l priveste. Dica nu vorbeste despre prelungirea contractului, dar spune ca s-ar fi asteptat cel putin la un telefon prin care sa i se multumeasca pentru ceea ce a facut in retur.

"Nimeni de la Steaua nu mi-a multumit pentru ce am facut acolo. Am avut un retur reusit la Steaua, chiar daca am trecut prin momente grele. Nu am primit nici macar un telefon sa mi se spuna ca nu mai sunt in planurile echipei. Asta e viata! Am aflat de la televizor ca nu ma mai vor.

Am reusit sa ies pe usa din fata a acestui club! Nu e cel mai greu moment din cariera mea, pana la urma fotbalul nu se joaca numai la Steaua. Sunt profesionist si voi merge unde sunt dorit cel mai mult. Nu voiam sa ma sune Gigi Becali, nu cred ca el trebuia sa ma caute, ci altcineva", a spus Dica.

Citeste si:
30% dintre tinerii care au între 18 şi 24 de ani s-ar lupta cu sărăcia, dacă nu ar fi părinții