Dezvaluiri. Planul soc pentru supravietuirea Astrei: Niculae ar vrea sa mute campioana Ligii I in orasul unei alte foste castigatoare a campionatului, disparuta intre timp

Astra Gigi Becali Liga I Otelul Galati Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Septembrie 2016, 09:52
Data actualizarii: Vineri 30 Septembrie 2016, 10:13

Astra Giurgiu se afla intr-o situatie financiara extrem de dificila, iar supravietuirea depinde, spun oficialii, de vanzarea inca unui fotbalist. Acestia spera sa primeasca o suma importanta in schimbul lui Denis Alibec, altfel risca sa acumuleze datorii si mai mari.

Campioana en-titre a Ligii I a fost fortata in ultimul an sa-si cedeze cativa dintre cei mai importanti jucatori la rivala Steaua. Pe rand, Enache, apoi Amorim si Boldrin au fost vanduti la Steaua, oficialii Astrei spunand ca aceasta era singura solutie pentru continuarea activitatii.

Acum, formatia giurgiuveana se afla din nou in aceasta postura, iar urmatorul pe lista fotbalistilor care trebuie sa plece pentru a aduce bani in vistieria clubului este Denis Alibec.

Cu suma pe care ar putea sa o incaseze pentru Alibec, cuprinsa intre 1.6 milioane de euro (banii oferiti de Steaua) si 2.5 milioane euro (cei pe care oficialii Astrei ar vrea sa-i incaseze), clubul si-ar putea prelungi viata cu cateva luni, poate chiar un sezon.

Planul surprinza al lui Niculae: vrea la Galati

Iesit de la inchisoare de cateva luni, Ioan Niculae s-a detasat de clubul pe care l-a condus pana acum, transmitandu-le oamenilor din conducerea administrativa ca formatia va exista cat timp se va putea autofinanta.

Prieten cu Niculae, Gigi Becali spune insa ca acesta are un plan de rezerva pentru supravietuirea Astrei. Acesta ar vrea sa mute echipa intr-un alt oras, unde autoritatile locale sa fie dispuse sa se implice.

"Am inteles ca domnul Niculae s-a intalnit cu primarul de la Galati, cu Stan, si i-a propus sa mute echipa acolo. Acum, sa ma ierte domnul Niculae, dar eu asa am auzit", a spus Gigi Becali la plecarea de pe National Arena.

In trecutul sau, Astra a mai schimbat o data orasele. Formatia s-a "nascut" la Ploiesti, insa in 2012 Ioan Niculae a relocat-o la Giurgiu, unde a construit micutul stadion Marin Anastasovici.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!