Dezvaluiri incredibile in L'Equipe ale unui fost jucator de la Astra: "Niculae facea cheta in autocar pentru cauciucuri de iarna"

Dezvaluiri incredibile in L'Equipe ale unui fost jucator de la Astra: "Niculae facea cheta in autocar pentru cauciucuri de iarna"

Alassane Toure a povestit intr-un interviu acordat pentru L'Equipe cosmarul prin care a trecut la Astra.

Cheta in autocar cu jucatorii pentru cauciucuri de iarna, baza sportiva neplatita, antrenamente oprite din cauza caderilor de curent pentru neplata si alte situatii incredibile. Asta este imaginea Astrei asa cum a fost prezentata in L'Equipe de Alassane Toure.

"M-am dus pentru ca voiam sa joc in Liga Europa, dar a contat si aspectul financiar. Au fost multe lucruri. La inceput, in cateva zile, clubul a fost delocalizat."

"Ne antrenam la Bucuresti, la Clairefontaine local, si am plecat la Giurgiu fara nicio explicatie. Apoi am aflat ca gruparea nu platise inchirierea centrului de antrenament. Trebuia sa facem doua ore pentru a merge la antrenament la Giurgiu."

"Am trait lucruri. Nu aveam teren, sala de forta, lumina se stingea in timpul antrenamentului. Dar astea sunt detalii, pentru ca sunt mai multe. intr-o zi, presedintele a urcat in autocar si a facut cheta printre jucatori pentru a cumpara cauciucuri de iarna.

"In alta zi, autocarul care ne ducea la Bucuresti nu avea benzina. Eu aveam masina mea, dar ei au ramas trei ore blocati in parcare. Nu am fost acolo, dar cand s-au dus la Glasgow in Liga Europa, au ramas pe pista ore intregi pentru ca nu se platise avionul", a declarat Alassane Toure.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies