Dezvaluiri incredibile de la negocierile Steaua - Craiova! Becali oferea 3 mil euro si 4 JUCATORI pentru Bancu, Ivan, Mateiu si Vatajelu

Dezvaluiri incredibile de la negocierile Steaua - Craiova! Becali oferea 3 mil euro si 4 JUCATORI pentru Bancu, Ivan, Mateiu si Vatajelu

CSU Craiova a emis un comunicat de presa in care explica de ce au picat discutiile cu Steaua pentru transferul a patru fotbalisti.

Ivan, Vatajelu, Bancu si Mateiu au fost la un pas de Steaua. Becali s-a suparat pe ei pentru ca au cerut salarii mult prea mari.

Craiova spune ca pe langa oferta financiara de 3 milioane de euro, atat cat sustine Becali ca oferea, Steaua trebuia sa ii dea afara pe Tade, Tahar, Alcenat si Breeveld, care urmau sa ajunga la Craiova, liberi de contract.

CSU Craiova a explicat de ce transferurile au cazut: "Pentru a incheia tranzactia era necesara indeplinirea a 3 conditii: negocierea si acceptarea pretului, rezilierea de catre clubul lui Gheorghe Becali a contractelor jucatorilor Tade, Tahar, Alcenat si Breveld si legitimarea acestora de catre Universitatea Craiova din postura de jucatori liberi de contract, precum si acceptul jucatorilor Universitatii pentru realizarea transferului. In acest moment discutiile s-au incheiat, partile neajungând la un consens. Este important de stiut ca cel mai mult a contat faptul ca jucatorii nu au dorit acest transfer. Mai mult, unul dintre ei a spus: 'Eu de la Craiova nu plec, aici am jucat bine, aici sunt iubit de suporteri'", scrie CSU Craiova intr-un comunicat.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies