Dezvaluiri dramatice inaintea meciului Stelei: "Mi-a zis plangand sa nu-l dau afara!" Caz INCREDIBIL pentru 2014

Dezvaluiri dramatice inaintea meciului Stelei: "Mi-a zis plangand sa nu-l dau afara!" Caz INCREDIBIL pentru 2014

Fotbalul din Romania e martorul inca unui moment rusinos!

Jucatorii lui FC Vaslui, neplatiti de luni bune, refuza sa intre pe teren la meciul cu Steaua, de azi. Conform ultimelor informatii, moldovenii vor trimite in teren o echipa de juniori. Situatia cumplita in care se afla in special jucatorii straini din lot e confirmata de proprietarul unuia dintre apartamentele in care locuiesc acestia la Vaslui.

Pe adresa redactiei Sport.ro a fost expediat aseara un email care ar trebui sa-i puna pe ganduri atat pe sefii clubului, cat si pe conducatorii de nivel inalt din fotbalul romanesc.

Textul mesajului:

Sunt proprietarul unui apartament din Vaslui, iar întamplator unul dintre jucatorii de la FC Vaslui, Igor Prahić, este chiriasul meu. Din cauza faptului ca nu si-a primit salariul, Igor nu a putut plati chiria, avand o restanta de aproape 5 luni. Initial am crezut ca e rau platnic, dar ulterior am aflat de la un angajat al clubului ca acesti baieti sunt santajati si supusi la niste presiuni imense. 

Igor mi-a zis aproape plangând sa nu il dau afara pentru ca nu are unde sa mearga, nu are niciun ban si ca nu si-a vazut familia de foarte mult timp pentru ca nu are bani nici sa-si cumpere bilet!

Igor Prahic, 26 de ani, joaca din 2013 la FC Vaslui. Fost international U21 croat, fundasul a mai trecut in cariera pe la Sedan, Varteks, Istra si Zadar. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

INSP: Tot ce trebuie să știm despre noul coronavirus. Simptomele infecției și ce sunt, de fapt, contacții direcți
BRAT

Modifică setările cookies