Superliga

Dezvaluirea facuta de Becali lui Anghel Iordanescu. "Mi-a spus ca vrea neaparat sa faca asta" Ce planuri are patronul Stelei

Steaua joaca returul cu Trencin in direct la ProTV

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Iulie 2015, 08:11
Data actualizarii: Joi 16 Iulie 2015, 08:22

"M-a bucurat rezultatul Stelei, a obtinut o victorie concludenta, venita greu, pe inspiratia lui Mirel Radoi. in prima repriza, Steaua nu a fost cea pe care o asteptam. Introducerea lui Tade si Hamroun au ajutat enorm echipa. il felicit pe Radoi si sper ca in continuare va avea succes. Golul lui Stanciu a fost bun, venit intr-un moment exceptional, care a schimbat soarta jocului, dar e un gol de portar, de pozitionare. Pe portarul ala cred ca il strangeam de gat!", a declarat Anghel Iordanescu.

Acesta a declarat ca este ingrijorat de faptul ca Steaua are din ce in ce mai putini romani in primul 11. Venirile lui Alcenat, Tahar, Muniru, Hamroun si Tade a scos din echipa mai multi romani, astfel ca in primul 11 au ramas, dintre jucatorii de la echipa mare a Romaniei, doar Papp, Tamas, Popa, Stanciu si Chipciu.

"Sunt ingrijorat in privinta lotului Stelei. A fost echipa care dat cei mai multi jucatori la lotul national si la un moment dat, la meciul cu Trencin, avea 6 jucatori straini pe teren. Pana acum a avut alta politica, promovarea tinerilor si a jucatorilor romani, iar la convocarile la echipa nationala aveau 7 sau 8 jucatori. In momentul de fata, Steaua constituie o preocupare pentru mine. Avusesem o discutie cu Gigi Becali saptamana trecuta si speram ca nu va abandona aceasta politica, dar se pare ca e fortat de imprejurari si doreste cu tot dinadinsul sa mearga in Champions League si a sacrificat totul.", a adaugat selectionerul echipei nationale a Romaniei.

Modifică setările cookies