Dezvăluire în direct: ”M-a sunat Adrian Mititelu”

Adrian Mititelu FCU Craiova Florin Prunea Superliga Adrian Mititelu
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Aprilie 2024, 10:25
Data actualizarii: Sambata 06 Aprilie 2024, 10:25

Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova, a făcut câteva schimbări la nivelul băncii tehnice după eliminarea din Cupa României.

După ce s-a certat public cu fiul său, care a renunțat la acțiunile pe care le deține la FCU Craiova, Adrian Mititelu a renunțat la Nicolo Napoli și l-a ”instalat” în funcția de antrenor pe Eugen Trică, aflat la al patrulea ”mandat” pe banca oltenilor.

Nici Napoli nu a plecat definitiv de la club și va ocupa funcția de director tehnic, așa cum a anunțat clubul prin intermediul unui comunicat oficial.

Florin Prunea: ”Sunt probleme mari acolo”

Florin Prunea, fostul președinte de la Dinamo, a dezvăluit că a fost sunat de Adrian Mititelu după ce acesta i-a pronunțat numele într-un dialog cu jurnaliștii, după eliminarea din Cupa României.

„Am vorbit, m-a sunat după ce a apărut în presă și numele meu, la conferința de presă acolo. Să-și ceară scuze, n-avea de ce, eu cu el vorbesc frecvent. Ce să zic, sunt probleme mari acolo deocamdată. 

Dacă nici acum nu se trezesc, s-ar putea să le prindă bine mesajul celor doi (n.r. - Adrian Mititelu și Adrian Mititelu Jr.), cine are urechi de auzit, mă refer la cei din vestiar, antrenori și jucători. Dacă nici acum nu te trezești, înseamnă că acolo sunt probleme care nu mai pot fi reparate, din păcate”, a spus Florin Prunea, la Digi Sport.

FCU, la retrogradare în Superliga

În momentul de față, FCU Craiova ocupă locul 14 în clasamentul Superligii (loc de baraj), fiind la un punct de locul care îi poate asigura salvarea de la retrogradare.

Etapa următoare din Superliga FCU Craiova se deplasează la Iași pentru meciul cu Poli, care va avea loc pe 08 aprilie, de la ora 17:30.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!