Liga 1

Dezastru la Tg. Mures dupa ratarea titlului! Ce se intampla acum cu echipa si de ce se tem sefii

Planul B nu functioneaza la ASA. Clubul are probleme uriase dupa ratarea titlului!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Mai 2015, 11:45
Data actualizarii: Sambata 30 Mai 2015, 11:46

Primele si salariile neplatite pot sa aduca echipa intr-o situatie teribila, scrie Gazeta Sporturilor. Prima transa din drepturile TV, de 1,75 milioane de euro, ar trebui sa ajunga in totalitate la fotbalisti pentru achitarea bonusurilor. Banii nu ajung si pentru salarii, care ar ramane suspendate pana cand clubul face rost de noi lichiditati.

Neplatiti de luni bune, fotbalistii ASA-ului au tinut lupta pentru titlu pana la capat doar din promisiuni. Jucatorii nu au mai primit banii din contracte de la inceputul anului. Cele mai mari sume le au de incasat Muresan, Zicu, Stancioiu sau Goga, oamenii cu cele mai importante castiguri lunare din lot.

Nu mai putin de 14 jucatori importati de la ASA isi incheie contractele cu clubul la finalul lui iunie. Sefii au acum batai de cap sa-i convinga sa continue, mai ales ca nu le pot garanta plata salariilor restante sau un viitor in aceiasi termeni financiari.

"Multi si-au gasit deja echipe,s unt in tratative si cu cluburi din Romania, si cu unele din strainatate. Daca ASA nu se misca rapid, s-ar putea sa ramana fara patru sau cinci dintre cei care au dus greul in acest sezon", scrie Gazeta.

CITESTE SI

Modifică setările cookies