Declaratie ciudata a lui Reghecampf. Antrenorul nu e sigur de viitorul sau la Steaua, desi e aproape de titlu

Declaratie ciudata a lui Reghecampf. Antrenorul nu e sigur de viitorul sau la Steaua, desi e aproape de titlu

Laurentiu Reghecampf a vorbit despre situatia lui Alibec.

Laurentiu Reghecampf a vorbit despre situatia lui Alibec, criticat dur de patron dupa iesirea nervoasa de la meciul cu CFR, cand a lovit o sticla langa banca de rezerve dupa ce a fost schimbat in minutul 60.

Antrenorul Stelei a avut si o declaratie cel putin ciudata, in care s-a exprimat foarte nesigur pe viitorul sau la Steaua:

"De cand sunt antrenor la Steaua, nu au fost cerinte de sala de casino, poker, si asa mai departe. Poate la anul cand nu o sa mai fiu eu pe aici, sau daca nu o sa mai fiu, probabil ca cel care va veni va incerca sa faca altceva.", a spus Reghe in conferinta de presa.

Antrenorul Stelei a comentat si situatia atacantului: "Daca joaca, joaca rummy, sau nu stiu pentru ca nu ii controlez prin camere pentru ca nu joaca nimeni poker. V-am spus ca o sa urmaresc reactia lui antrenamente si o sa urmaresc ce face saptamana asta la antrenamente.

A avut o reactie normala, a platit o amenda fata de cabina, v-am spus ca pe mine nu m-a deranjat gestul, doar ca a plecat de pe banca", a spus Reghecampf.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rată de infectare Covid în țară, 14 mai 2021. Toate județele sunt în scenariul verde
BRAT
Modifică setările cookies