Decizie ISTORICA luata de Steaua: "Ne dezicem de fanii nostri!" Protestul care i-a suparat pe cei din conducerea Stelei:

Autor: Sport.ro
Vineri 06 Septembrie 2013, 14:23

	Decizie ISTORICA luata de Steaua: "Ne dezicem de fanii nostri!" Protestul care i-a suparat pe cei din conducerea Stelei:

►Sambata, ora 19.00, Dinamo - Vezsprem, LIVE VIDEO la Sport.ro si pe Voyo.ro

FC Steaua se dezice, intr-un comunicat postat pe site-ul oficial, de fanii care indeamna la proteste de strada ce ar putea avea conotatii politice, dupa ce suporterii au lansat pe fcsteaua.ro un indemn la mars sub titlul "6 septemrie 2013: o zi pentru Romania".

"SC fotbal Club Steaua Bucuresti SA anunta ca se dezice de orice actiuni sau activitati cu conotatie politica. Aceasta luare de pozitie a clubului survine in urma postarii pe site-ul www.fcsteaua.ro a anuntului intitulat «6 septembrie 2013: o zi pentru Romania» care ii cheama astazi in strada pe suporterii stelisti", se arata in comunicatul citat.

Totodata, FC Steaua a anuntat, pe site-ul sau steauafc.com, ca va initia demersuri de natura juridica pentru a bloca domeniul www.fcsteaua.ro, astfel incat viitoare actiuni de acest fel sa nu poata prejudicia imaginea clubului.

"SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA este un club sportiv care se implica exclusiv in activitati sportive si de caritate, nu s-a implicat niciodata si nu se va implica in activitati care nu au legatura cu cele mentionate mai sus", mai precizeaza comunicatul.

Suporterii stelisti au postat un indemn la manifestare pe site-ul lor, www.fcsteaua.ro, in care anunta ca fanii se vor intalni la ora 14.00 in Piata Universitatii pentru a prostesta fata de proiectul minier de la Rosia Montana. "La ora 14.00 ne intalnim in Piata Universitatii pentru a protesta impotriva jafului ce se pregateste la Rosia Montana. La ora 19.00 ne indreptam cu totii spre Stadionul National pentru meciul Romania - Ungaria. Dupa terminarea meciului mergem inapoi la Universitate pentru a continua protestul", au anuntat fanii stelisti.

Aproximativ 200 de persoane, in majoritate tineri, s-au adunat joi seara, pentru a cincea zi la rand, in Piata Universitatii din Bucuresti, pentru a protesta fata de proiectul minier de la Rosia Montana.

Dragnea încearcă din nou să scape din închisoare. Ce cale extraordinară de atac a găsit
BRAT