DECIMATA! FCSB, fara 19 de jucatori in fata lui Slovan Liberec! Ros-albastrii isi pun din nou sperantele in copiii de la echipa a doua

Superliga DECIMATI! FCSB, fara 20 de jucatori in fata lui Slovan Liberec! Ros-albastrii isi pun din nou sperantele in copiii de la echipa a doua
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Septembrie 2020, 18:02
Data actualizarii: Marti 22 Septembrie 2020, 18:39

FCSB se va prezenta, cel mai probabil, cu o echipa formata din copii de la echipa a doua.

Ros-albastrii au primit vesti ingrozitoare astazi. Inca patru titulari + Florinel Coman, care era oricum indisponibil din cauza unei accidentari, au fost depistati pozitiv.

In aceste conditii, FCSB are un total de 19 de fotbalisti din lotul primei echipe indisponibili pentru duelul cu Slovan Liberec.

Fotbalistii infectati cu Covid-19: Andrei Miron, Darius Olaru, Iulian Cristea, Ovidiu Popescu, Ionut Vina, Sergiu Bus, Andrei Pandele, Andrei Vlad, Alexandru Buziuc, Florinel Coman, Olimpiu Morutan, Marius Briceag si Vali Cretu.

Fotbalisti indisponibili din cauza accidentarilor: Stefan Tarnovanu, Dragos Nedelcu, Lucian Filip, Aristidis Soiledis, Adrian Sut, Razvan Oaida.

FCSB si-a luat deja masuri de precautie, iar pe lista trimisa la UEFA sunt trecuti si fotbalisti de la FCSB II. Fotbalisti ca Octavian Popescu, Laurentiu Ardelean sau Rares Trif ar putea evolua impotriva lui Liberec.

Ros-albastrii vor mai avea parte de o testare miercuri, cu o zi inaintea meciului, cand spera ca anumiti jucatori sa se negativizeze. Pana in acest moment, Florin Tanase si antrenorul Toni Petrea s-au vindecat.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!