Liga 1

De la 100% la 50% in 4 minute. Reactia stelistilor dupa ce Nicusor Stanciu a ratat 2 penalty-uri in cateva minute

Steaua 1-0 Poli. Steaua s-a impus prin golul lui Chipciu.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Octombrie 2015, 08:25
Data actualizarii: Vineri 16 Octombrie 2015, 08:34

Steaua s-a calificat in semifinalele Cupei Ligii dupa 1-0 cu Poli Timisoara. Scorul putea fi si mai mare daca Nicusor Stanciu ar fi transformat cele doua lovituri de pedeapsa pe care le-a avut in prima repriza. Acesta a reusit performanta de a rata 2 penalty-uri in doar 4 minute, ambele batute pe aceeasi parte si aparate de portarul lui Poli.

Antrenorul secund al Stelei a declarat la finalul meciului ca nu se astepta sa rateze ambele lovituri, dar ca nu este o problema pentru ca Steaua s-a calificat in cele din urma.

"Nu ma gandeam, pentru ca stiu cum executa la antrenamente, iar pana acum a reusit sa marcheze. Dar se întampla, si jucatorii mari au ratat. Nu e nicio problema. Important e ca am castigat si ne-am calificat mai departe", a spus Nicolae Dica.

Alex Chipciu, cel care a inscris unicul gol al meciului, a declarat ca nu simte ca l-a salvat pe Stanciu: "Nu l-am salvat, e treaba noastra sa ne ajutam reciproc de fiecare data. Cand greseste un coleg il ajuta altul si cand gresesc eu ma ajuta colegii", a spus Chipciu la final.

Nicusor Stanciu a batut ultimele doua penalty-uri avute de Steaua, cu Chiajna si Voluntari, transformandu-le pe ambele. Inaintea sa, ultimul penalty fusese batut de Tade, cu CSU Craiova, francezul reusind sa inscrie si el.

Modifică setările cookies