"De fiecare data cand a intrat, au fost probleme! A cui e vina?" Reghe vorbeste despre primul jucator anuntat sa-si caute echipa din iarna

"De fiecare data cand a intrat, au fost probleme! A cui e vina?" Reghe vorbeste despre primul jucator anuntat sa-si caute echipa din iarna

Laurentiu Reghecampf sustine ca el si MM Stoica decid tot ce inseamna parte sportiva la Steaua. Dar numai dupa ce discuta si cu Gigi Becali.

Reghe a declarat intr-un interviu ca nu il deranjeaza daca patronul se consulta si cu alti oameni din fotbal, precum Hagi, iar relatia dintre ei este excelenta.

"Eu cu Gigi vorbesc foarte mult despre absolut tot ce se intampla la echipa. Nu e vorba de hotariri de genul celor pe care le sugerati. Sportiv, eu cu Meme decidem totul, credeti-ma, asa e, dar bineinteles ca vorbim cu Gigi legat de transferuri, problemele jucatorilor, strategii de viitor."

"Nu stiu daca voi, din exterior, sunteti atenti la anumite nuante. Totdeauna, cind Gigi face niste declaratii, el spune „am vorbit cu Reghe""

"Pentru ca mereu discuta cu mine, ma intreaba, iar apropos de Bogdan am disecat cu el „subiectul Mitrea”, iar eu mereu i-am spus adevarul, asa cum i-l dezvalui intotdeauna despre toti jucatorii."

"Mitrea, spre exemplu, a avut toate sansele sa demonstreze ce poate. Din pacate, de fiecare data cind a intrat, au fost probleme! A cui este vina? Eu nu pot spune lucrurile astea la cald, dupa meci, pentru ca sint antrenorul echipei si n-ar fi corect. insa le zic raspicat jucatorilor in fata. Pe de alta parte, eu nu pot sa-i interzic lui Gigi sa iasa la TV, sa nu spuna ceea ce noi am discutat, ceea ce eu i-am transmis legat de un jucator sau altul. E echipa lui, e dreptul lui sa faca orice declaratie doreste. Normal ca astfel de momente sint dificile pentru mine, ca antrenor."

"E foarte usor pentru altii sa stea la TV, sa vada meciul si sa comenteze, in pauza sau la final. insa nu ma deranjeaza ca Gigi ar vorbi cu Hagi sau cu altcineva despre echipa. E dreptul lui, de patron, sa spuna ce doreste, sa discute cu oricine isi doreste. Inclusiv cu Hagi, daca discuta cu el!"

"In primul rind, atunci cind esti fotbalist la Steaua, nu mai poti fi considerat un om normal. Esti sportiv de performanta. Pentru ca, odata ajuns la Steaua, financiar, ca imagine, ca orice, ai numai de castigat. Multi dintre baieti isi asigura tot viitorul si toata viata cu un sezon sau doua bune la Steaua.",a  declarat Reghe in Fanatik.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies