'De ce nu e Nicusor Stanciu in lot? Poate era bine sa-l avem!' Care a fost raspunsul lui Iordanescu

'De ce nu e Nicusor Stanciu in lot? Poate era bine sa-l avem!' Care a fost raspunsul lui Iordanescu

Romania are absente importante in echipa de start pentru meciul din Irlanda de Nord.

Selectionerul trateaza cu atentie maxima partida de la Belfast. Iordanescu isi explica alegerile tactice si spune ca jucatorii sunt motivati sa castige pentru a-si apropoia calificarea la Euro.

"Irlanda de Nord nu e o revelatie, e o certitudine. Tratam cu seriozitate totala aceasta partida. Speram sa ne calificam, asa cum spera si ei, bineinteles. Suntem intr-o situatie delicata, ne lipsesc 5 titulari. Marica, Tanase, Costel Pantilimon si cei doi care au incercat un tratament si in Serbia, la Belgrad, Rat si Sanmartean", a explicat Iordanescu.

In continuare, selectionerul s-a referit si la punctele forte ale nationalei din Irlanda de Nord: "Au 6 jucatori in Premier League, 8 in Championship si 3 in prima liga din Scotia. Sunt un adverersar puternic".

Intrebat de ce nu-i va lua in lot pe Stanciu si Gardos, Iordanescu a explicat: "La Stanciu a fost optiunea mea, iar la Gardos a fost vorba de o accidentare. Au fost antrenamente diferentiate pentru el la Bucuresti, nu s-a pregatit la fel ca restul jucatorilor"

Un jurnalist a insistat pentru explicatii legate de Stanciu: "Poate ar fi fost mai bine sa il luati si pe el acolo, pentru un rol in spatele varfului". Iordanescu s-a limitat sa zambeasca si sa spuna si el "Poate". :)

VIDEO PROTVPLUS.RO

ePlan. Zece sfaturi practice pentru orice start-up în e-commerce
BRAT
Modifică setările cookies