De ce nu are sanse Ivan daca vine la Steaua. "Uitati-va la el, de la mijloc in sus arata ca la copii si juniori. Dezastruos!"

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Ianuarie 2016, 11:57
Data actualizarii: Joi 28 Ianuarie 2016, 12:06

Lita Dumitru a comentat transferul lui Ivan.

Fosta glorie a Stelei si a nationalei Romaniei, Lita Dumitru, a comentat situatia lui Andrei Ivan, jucatorul pe care Steaua da 2 milioane de euro dar care nu vrea sa semneze cu echipa lui Reghecampf. Acesta spune ca este concurenta mare de la mijloc in sus in lotul Stelei, iar Ivan are sanse mici sa joace:

"Eu il cunosc pe Ivan foarte bine, a fost la grupa lui Galca, e un copil de mare perspectiva. Eu daca as fi Ivan as alege Craiova, as mai da 10 goluri, m-ar chema la nationala, la Euro. Valoarea lui se va tripla sau dubla. Venind la Steaua, nu stiu daca poate sa joace titular, lucrurile se schimba. Mergand in strainatate, lucrurile sunt foarte, foarte complicate. De la brau in jos arata bine, de la mijloc in sus arata ca la grupele de copii si juniori, e dezastruos. Nu vreau sa se supere pe mine, e un copil talentat."

Despre situatia lui Mutu si Marica: "Si Marica si Mutu vor avea sanse sa prinda nationala, chiar daca Mutu s-a ingrasat putin, dar au sanse, depinde doar de ei. Marica a ales exact ce trebuia, nu se pune problema sa nu prinda lotul."

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!