Se anunță schimbări la Rapid! Daniel Niculae a pregătit lista pentru „Moș Crăciun”

Daniel Niculae Liga 1 Rapid Superliga Daniel Niculae
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 23:22
Data actualizarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 23:30

Rapid a terminat la egalitate cu FC Botoşani, 1-1 (1-0), sâmbătă, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 21-a a Ligii 1.

Daniel Niculae, președintele Rapidului, s-a declarat mulțumit de rezultatul înregistrat în această seară, însă a anunțat că vor urma o seri de schimbări la echipă în perioada pauzei de iarnă.

„În contextul dat (mulți jucători indisponibili) este un rezultat echitabil.

(Despre portarul Moldovan) Doar prin evoluțiile sale foarte bune, pe care le-a avut și în această parte de campionat, îl va obliga pe viitorul selecționer să-l ia la națională. Am încredere în el că poate evolua și mai bine pe viitor.

Rapid a contat pe mulți tineri în meciul cu Botoșani

Copiii au evoluat foarte bine în fața unui adversar puternic, alături de acești suporteri minunați care i-au susținut. Eu îmi doresc ca toți fotbaliștii tineri care au evoluat în această seară sau care au rămas pe bancă să evolueze fotbalistic și la anul să apară cât mai mult la Rapid.

Nu vor fi foarte multe schimbări. Vor fi plecări, vor și veni jucători dar nu foarte mulți. Încercăm să ne întărim în compartementele în care am suferit până acum”, a spus Daniel Niculae, la TV Digi Sport.

FC Botoşani are o victorie şi patru egaluri în ultimele cinci etape. Rapid are o singură victorie în ultimele şase etape, trei egaluri şi două eşecuri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!