"Dane, tu stii cum e la mine!" Dialog socant intre Dan Petrescu si Becali! MOTIVUL pentru care SuperDan a refuzat-o pe Steaua

"Dane, tu stii cum e la mine!" Dialog socant intre Dan Petrescu si Becali! MOTIVUL pentru care SuperDan a refuzat-o pe Steaua

Dan Petrescu a dezvaluit adevaratul motiv pentru care nu vine la Steaua.

”Domnul Becali m-a vrut de foarte multe ori la echipa si de fiecare data a fost refuzat", a spus Dan Petrescu la Digi. Acesta a declarat ca Gigi Becali l-a sunat sa il puna principal insa cei doi nu pot lucra niciodata impreuna pentru ca nu accepta sa ii faca patronul echipa.

Fostul antrenor al Unirii Urziceni a dezvaluit si dialogul pe care l-a avut cu Gigi Becali la telefon:

„La un moment dat m-a sunat Gigi Becali. ”Dane, eu nu te pun antrenor pe tine”. ”Bine, Gigi, atunci de ce m-ai sunat?”. ”Toata lumea îmi spune sa te pun antrenor pe tine, dar eu nu vreau”. Eu i-am zis ca si eu, daca as fi Gigi Becali, nu l-as schimba în viata mea pe Costel Galca. ”Stii ca nu ne întelegem, domnul Dan”, mi-a spus el. Acum, daca el e corect, sa spuna de ce a zis ca nu ne întelegem... Mi-a zis: ”Tu stii cum e la mine”. Eu i-am zis: ”Nu stiu cum e”. La care el mi-a spus cum e. La Dan Petrescu nu-i face nimeni schimbarile.", a spus Dan Petrescu.
 

Cel poreclit SuperDan de fanii lui Kuban Krasnodar a declarat ca nu a fost niciodata vorba de bani cand a venit vorba de Steaua, singura problema fiind cu implicarea patronului in alcatuirea echipei:

"Fanii lui Steaua, care sunt fani adevarati, credeau ca eu vreau bani multi. Nu e adevarat. Eu nu am vrut niciodata sa merg la Steaua din motivele pe care le-ati auzit. Eu am coloana vertebrala, vreau sa-mi fac singur echipa si schimbarile. Asa am facut peste tot. Am avut probleme si în Rusia, si în Qatar din cauza asta, dar nu abdic de la principiile mele. Nu zic ca nu e normal sa discuti cu patronul, dar ultima decizie trebuie sa fie a antrenorului. Schimbari dictate în timpul meciului? Asta e de cascadorii rasului”, a spus Petrescu.

Cine trebuie sa fie antrenor la Steaua din vara? (7605 voturi)
 
Sa ramana Galca
47.99%
3650 voturi
 
Dan Petrescu
24.55%
1867 voturi
 
Reghecampf
16.06%
1221 voturi
 
Mirel Radoi
11.40%
867 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Începe vaccinarea adolescenților cu serul Moderna. Ce trebuie să facă părinții
BRAT
Modifică setările cookies