Universitatea Craiova Ionel Danciulescu Mihai Rotaru Superliga Superliga

Dănciulescu a pus ștampila: „Tot respectul pentru Rotaru, dar asta dăunează”. La ce s-a referit fostul dinamovist

Mihai Rotaru i-a amendat pe Mirel Rădoi și Sorin Cârțu.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Noiembrie 2022, 19:52
Data actualizarii: Miercuri 16 Noiembrie 2022, 19:59

Ionel Dănciulescu a vorbit despre situația actuală de la Universitatea Craiova, evidențiind faptul că Mihai Rotaru greșește atunci când se apropie atât de mult de anumiți jucători.

Fostul dinamovist a mai precizat că înțelege motivul pentru care patronul grupării din Bănie face are această apropiere față de unii jucători.

„Tot respectul pentru domnul Mihai Rotaru. Universitatea Craiova este unul dintre cele mai așezate cluburi din Liga 1, dar apropierea lui față de anumiți jucători dăunează. Totuși, trebuie să îl înțelegem și pe patron, pentru că este vorba despre niște jucători tineri, de perspectivă, pe care trebuie să îi vândă”, a spus Dănciulescu, potrivit Digi Sport.

Mirel Rădoi și Sorin Cârțu, amendați de Universitatea Craiova. Explicațiile lui Mihai Rotaru

Chiar dacă spune că susține decizia antrenorului, Mihai Rotaru a anunțat că Mirel Rădoi a fost amendat pentru declarațiile făcute pentru că "rufele trebuie să le spălăm în cadrul clubului". De asemenea, patronul Universității Craiova a anunțat că a fost sancționat financiar și președintele Sorin Cârțu pentru reacția avută la adresa tehnicianului echipei.

"Sunt un om principial și e indicat ca rufele să le spălăm în cadrul clubului. Nu deciziile au fost o problemă, ci faptul că au devenit publice. N-a fost o decizie tehnică, ci de strategie. Nu trebuie neapărat să mintă cu ceva, ci doar să spună că a fost o decizie a clubului asumată de toată lumea, de el, de mine și de domnul Sorin Cârțu.

Nu i-am știrbit din autoritate lui Mirel Rădoi, din contră. Susținem deciziile luate, rămân în picioare. Mirel Rădoi e cel care decide în vestiar, la echipă, cum gestionează grupul și deciziile luate. Toate lucrurile sunt în regulă. Rămănem pe aceeași direcție și nu schimbă nimeni decizia lui Mirel Rădoi. Din contră, o susținem.

Mirel Rădoi a avut o reacție normală. A explicat motivele deciziilor luate și noi suntem alături de domnia sa în continuare.  Noi avem principiile clare. Domnia sa are dreptul la opinie, trebuie să-și impună acțiunile, dar trebuie să fie foarte atent. Lucrurile se pot interpreta. Noi suntem o familie, cu bune și cu regule. Nu ținem sub preș, ci pur și simplu nu le expunem. 

Pentru acest lucru (n.r - comentariul la adresa lui Mirel Rădoi), domnul Cârțu a fost amendat. E foarte simplu. A vorbit fără să fie întrebat. Glumesc, am o relație specială cu domnul Cârțu. S-au discutat aceste lucruri. În cursul zilei de ieri, am avut o ședință de analiză și lucrurile sunt extrem de clare. 

Sunt relații normale între ei, dar au fost deficiențe de comunicare. Mirel nu folosește telefonul în momentul în care antrenează. El nu vorbește nici măcar cu familia. Își dedică 24 de ore din 24 muncii. E foarte dedicat meseriei.

Pentru asta îl apreciez și țin la el. Nu e o ruptură. Oamenii s-au exprimat, suntem în Oltenia, suntem vulcanici și nu vrem să ne sabotăm unii pe alții prin exprimare. Sorin Cârțu și-a exprimat o părere. Nu e bine să vorbească în public pentru că lucrurile iau amploare", a spus Mihai Rotaru, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Modifică setările cookies